ei harmaita kahvipöytään

23-6-2

Toisinaan kannattaa herätä kahdentoista sijaan aamuviideltä. Se mahdollistaa esimerkiksi sen, että itsensä voi löytää seitsemän jälkeen kahvilasta maailman parhaan korvapuustin luota, mikä salakavalasti johdattelee viettämään siellä kolme tuntia puhuen maailman epäkohdista. Se myös antaa punaiselle villapaidalle uuden mahdollisuuden ja auttaa löytämään elämäänsä alennuksia tuovan take away -termoksen, unohtamatta koko elämän kattavaa selviytymisopasta uusavuttomille lapasille. Kun voi pudotella mukin pohjalla olevan vaahdon sekaan kaikki kamalat palat itsestään, mutta toinen tahtoo silti istua siinä pöydän toisella puolella. Nauraa sille, että ollaan eri mieltä. Sille, että ollaan yö ja päivä.

” While there may be power in forgiveness, there is even more power in lobbing a molotov cocktail through someone's dining room window. ”

Välillä sitä unohtaa kokonaan, miksi joissain ihmisissä on sitä jotain. Parasta on löytää se tieto aina vain uudestaan, puhaltaa pölyt pois ja silittää vähän, rakastaa sitä kaikkea naarmujen alla.

12 comments

 1. AnonymousJune 23, 2015

  oikeesti kirjotat niin ihanasti, että itkettää.

  ReplyDelete
 2. Vau.. Oot aivan uskomattoman taitava kirjottaja!

  ReplyDelete
 3. AnonymousJune 23, 2015

  Nää sun kirjotukset ei oo sellasia tekotaiteellisia väännöksiä mitä näkee usein, vaan oikeesti hyviä, rakastan lukea näitä. wow.

  ReplyDelete
 4. Apuaaa. Mä just tänään aloittelin uutta tarinaa, yllätyin kuinka hyvää tekstiä sain aikaan, vaikka kirjoitin vain sivun pituisen prologin. Olin tyytyväinen kuvailuuni ja lähes kaikkeen tarinassa JA SITTEN SINÄ PIENI PERHANA POSTAAT JA NÄEN TAAS TEKSTISI VUOKSI TARINANI HUONOSSA VALOSSA ;___;

  Ei vaan, sun teksti on oikeesti ihanaa, tuo mulle uutta inspiraatiota. Siksipä aion kirjoittaa tarinan prologin uudelleen, and this time I'll push my limits to maximum (sori, en osaa sanoa tota yhtä hienon kuuloisesti suomeksi :D).

  PS. Sun kuvat on tässäkin postauksessa aika nam ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. pöh, äläs nyt! nämä nyt on vaan tällästä ajatusvirtaa, ei sen kummempaa. kiva kuitenkin kuulla, että näistä raapusteluista irtoaa jotain sinnekin puolelle ruutua!

   Delete
 5. AnonymousJune 25, 2015

  Huomasin et sun askissa ei voi kysellä nii kysyn sit täällä hehe. Nii että laitoitko sen napakorun mikä viikonpäivä? Koska mietin et onkohan se lävistäjä paikalla viikonloppusinki :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. askissa ei voi nykyään kysyä ilman tunnuksia. en muista yhtään, mutta sick boy tattoon facebook-sivuilta löytyy ajat!

   Delete