sweater weather tag

Kaiken inspiraation ja mielikuvituksen kohdalla on edelleen hyvin sitkeä musta aukko, pahoittelut siitä. Joku ystävällinen sielu autto mun huutavaa asiapulaani heittämällä idean tästä tagista, näemmä sitten menin sen myös toteuttamaan. Tekstiä siivittämässä melkeen aiheeseen liittyvät throwback-kuvat, s'il vous plaît.

kiskis6

1 Mikä on lempi tuoksukynttiläsi?
Muistan hämärästi omistaneeni aikoinaan kymmeniä tuoksukynttilöitä. Ei sillä, että niitä olis koskaan poltettu, kunhan hamstrattiin kaapit täyteen ihan vaan omistamisen ilosta. En tätä nykyäkään kuulu kynttilöiden suurkuluttajiin mut vanilja ja kookos on simppeleitä  ja ihan miellyttäviä yksilöitä, sellasia voisin jopa kotiuttaa muutaman tohon kissapullojen viereen.

2 Kahvi, tee vai kaakao?
Kahvi vie vuodenajasta riippumatta. Kaakaosta en oo koskaan pahemmin perustanu, tee taas toimii parhaiten lähinnä illanviettojuomana tai kylmien koulupäivien pelastajana. Lisäks on liian suuri riski, että teepussi unohtuu uiskentelemaan kuppiin liian pitkäks aikaa ja tuloksena on mukillinen vanhalta eukolta maistuvaa tiskivettä.

3 Muuttuvatko meikkirutiinisi vuodenajan vaihtuessa?
Eipä juuri, siirryn luonnonvalossa meikkaamisesta keinovaloon ja näinollen kuvittelen näyttäväni paremmalta ku todellisuudessa näytänkään. Vessan ankeat hehkulamput imartelee mua jostain syystä kummasti paremmin, ulos astuessani näytänki sitte varmaan suunnilleen nukkuneen rukoukselta ja huomattavasti kärsivämmältä ku keinovalo antaa ymmärtää.

kiskis3

4 Mikä on lempi jouluruokasi?
Jouluruuat ei todellakaan oo mun juttu, en oo koskaan oikeen sisäistäny niiden säkenöivän ylistämisen perimmäisiä motiiveja. Ehkä sanon vaan piparitaikina, kunpa vaan valmiit piparit säilyttäis saman maun eikä muuttuiks ankeiks ja alkais maistua kengänpohjalta. Joo, piparitaikina on se juttu.

5 Hatut vai kaulahuivit?
Vuodatin muutaman kyyneleen ajatukselle musta jonku sortin lierihattu päässä. Kaulahuivit ihan ehdottomasti, näytän käytännössä mikä tahansa myssy päässä enemmän tai vähemmän yli ajetulta jänikseltä. Huivit sensijaan pelastaa asun ku asun ja lisäks niihin voi tarvittaessa kääriytyä jos sisäinen lämmitysjärjestelmä pettää.

6 Mikä on eniten käytetty villapaitasi?
Villapaidat on elämä, not even kidding. Tällä hetkellä parhaimmistoa on varmaan Italiasta ostetut yksilöt tai h&m'n tarjoama okranvärinen jättivillapaita. Joku pliis ostakaa mulle lisää.

kiskis2

7
 Syksyinen kynsilakka, joka kaikkien tulisi omistaa?

Tässä vaiheessa pitänee varmaan mainita, etten oo lakannu kynsiäni viimeseen neljään vuoteen. Oon siis aika lailla vihonviimenen ihminen joka tähän osaa vastata. Sanotaan nyt kuitenki joku kiva viininpunanen tai tai tai .. en mä tiedä. Ehkä jätän tän vaan tähän.

8 Futispelit vai lehtikasaan hyppiminen?
Suomen ilmasto-olot ei ihan tarjoa ideaalia vastaavaa syksyä, värikkäiden vaahteranlehtien ja kaakaomukien sijaan mieleen tulee ensimmäisenä ympärivuorokautinen pimeys ja loskassa ryömiminen perkelettä manaten. Tää kysymys ei siis sovi erityisen hyvin suomiversion toteutukseen mut noista kahdesta sanoisin jälkimmäisen, pallopelit ei kiinnosta missään muodossa.

9 Pillifarkut vai legginsit?
Legginsit mukavuuden kannalta. Farkkujen tai minkä tahansa välimuotojen pitäminen on tuskasta ja silti jokapäiväinen kirous, ne on loppujen lopuks helpommin yhdisteltävissä etenki paitojen pituuden suhteen. Liputan silti legginsien puolesta.

kiskis8

10 Nilkkurit vai UGGit?
Sämpyläsaappaat on enemmän my cup of tea, nilkkureista tulee liikaa samanlainen fiilis ku nahkalaukuista ja ne jos jotku on ehdottomasti mun mustalla listalla. En kannata omalla kohdallani tai ylipäätään 30-vuotias liikenainen –lookkia.

11 Mikä on ykkösjuttu syksyssä?
Puntaroin epätoivosesti pimeyden, jouluvalojen ja villapaitojen välillä. Sanotaan kaikki kolme, muodostakoon vaikka jonkun Pyhän Kolminaisuuden. Rakastan hämärää ja pimeitä aamuja (vaikkakin ne kuolettaa aika tehokkaasti kuvausmahdollisuudet), villapaidat on koko maailman paras vaatekappale ja jouluvalot luo huoneeseen aivan omanlaisen tunnelmansa (ja on osa jokaisen wannabe-tumblrhipstein vakiovarustusta).

12 Millainen syyssää tämänhetkisessä asuinpaikassasi vallitsee?
Oletettua vaikeampi kysymys, ikkunasta ei näe ulos enkä luonnollisestikaan irrottaudu sängystä enää sen jälkeen ku oon siihen viimein päässy käsiks. Jos nyt otetaan riski ja oletetaan, että sää on edelleen sama ku pari tuntia sitte, niin siellä vallitsee tihkusateen ja masennuksen herkkä kombinaatio.

kiskis7

Toivottavasti nautitte edes vähän enemmän ku minä matikantunneista. Vastaavia haasteita otetaan mieluusti vastaan, toteuttaisin mielelläni vähän erilaisia juttuja nyt ku tavallisiin postauksiin on hitusen hankala repiä kuvamateriaalia lakkaamattoman mustuuden takia. Laiskuus on myös osasyyllinen, myönnetään.

12 comments

 1. äää, vähän siulla on ihana blogi ♥ ja oot supernätti en kestä!!

  ja sitten tälläne ihan kyssäri; miten siulla on noi kuvat astetta harmaampia tai tollasii jännän vaaleita, ookko muokannu ne kuviin valmiiksi, vai onko sulla joku ihana koodinpätkä tuolla ei-niin-ihanassa html/css-koodissa? :D Oon oikeesti miettinyt tätä pienen ikuisuuden xd..

  ReplyDelete
  Replies
  1. hiii kiitos ! ihan muokkauksesta johtuen, ei mitään tekemistä koodien kaa.

   Delete
 2. Tosi kiva postaus, taidan toteuttaa omassa blogissakin! :-)

  ReplyDelete
 3. Tee myös jossain vaiheessa christmas tag?

  ReplyDelete
  Replies
  1. pitääpä tsekkailla, tosta en oo kuullukaan :-o

   Delete
 4. Ihana postaus ja sun kuvat on aina vaa nii ihania ja mahtavia! :) voisin itekin tehä omaan blogiini tälläsen postauksen, koska postausideat on nii vähissä tällä hetkellä :D

  ReplyDelete
 5. Tää oli ihana postaus! :)

  ReplyDelete
 6. Ei vitsit sun blogi on täynnä kivoja ja tunnelmallisia kuvia!

  ReplyDelete