colder by the hour

mjau2 mjau9 mjau5 mjau3 mjau11 mjau10 mjau13

Koeviikko on ohi JA MINÄ SELVISIN. En varmaankaan erityisen kehuttavilla arvosanoilla, mutta selvisin kuitenki. Oli ihanaa viettää edes yks viikonloppu täysin niinku huvittaa, ilman velvollisuuksia ja silmille hyppiviä funktioita. Päivät kulutin väliinjääneiden Emmerdalejen ja Salkkareiden parissa, illat roikuin funkkiksella ja pajatsolassa lukioihmisten mukana. Käytiin myös maman kaa jonkulaisella spontaanilla kuvausretkellä keskellä sunnuntaita, uudelleenlöysin sen kaapista valtavan norjalaisvillapaidan ja pompin pitkin pusikoita huudellen samalla kuvausohjeita. Harvemmin tulee pidettyä photoshootteja harjaamattomilla hiuksilla ja kahden minuutin ripsiväriä ja kulmakynää sisältävällä meikillä, mutta oli se ihan piristävää vaihtelua. 

Koska suunnilleen 90% mun postausten sisällöstä koostuu valituksesta, niin tässä teille vastapainoks kerranki jotain positiivista: ku tulin lauantaina kahdelta yöllä kotiin, kisse kömpi mun kainaloon nukkumaan. Siis kirjaimellisesti kainaloon, pää mun olkapäällä ja ihan kyljessä kiinni. Ihana pieni idiootti.

10 comments

 1. Tosi kaunis oot vähemmälläkin meikillä :3 Ja toi villapaita on kyllä tosi kivan näkönen, rakastan myös tapaa miten muokkaat kuvas ♥

  ReplyDelete
 2. Kuvat = perfect <3

  ReplyDelete
 3. Vau nää kuvat on tosi hienoja ja oot säki tosi kaunis! :')

  ReplyDelete
 4. millä muokkaat näitä kuvia ? :)

  ReplyDelete
 5. Miks sul ei oo sitä Indiedaysin yläpalkkia/mainosta, vaik oot Inspiration bloggaaja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. mikä yläpalkki :-o inspirationin jäsenpalkki löytyy tuosta sivusta, mainokset taas vaihtelee kausittain.

   Delete