screams of silence

xx6 xx8 xx13 xx3 xx11 xx4 xx14 xx9

Tavallaan mulla on tosi normaali olo. Tavallaan taas tuntuu, että liian monet asiat ja ajatukset olis menny entistä pahemmin sykkyrälle jonnekki mun rintakehän sisään. Se sykkyrä painaa ja pitää hereillä iltasin. Mulla on ikävä niin monia asioita, vaikka kyllä mä kai tiedän, ettei ne ollu hyviä ollenkaan. Voispa olla välillä rauhassa iteltään, ajatuksiltaan ja ulkopuolisilta ärsykkeiltä.

Oon edelleen hengissä, ainaki melkein. Syynä tähän pari viikkoa kestäneeseen kuolemanhiljaisuuteen on *surprise surpriseee* koulu. Oon kirjottanu silmät ristissä ilmakehätarinoita, esseitä ja referaatteja ja yrittäny siinä välissä elvyttää mun sosiaalista elämää pomppimalla pitkin kylää ja asuntoloita. Oli kivaa istua kylmässä yössä, kuunnella tarinoita ja silitellä kuumeista toveria mut siitä aiheutuneen kurkkukivun olisin kyllä voinu jättää pois. Hyviä flunssajuomareseptejä otetaan vastaan, vaikka kuinka kiskon kitusiini kahvia ja turkkilaista teetä ni kurkussa oleva siili ei hievahdakkaan. Toisaalta flunssa on merkki syksystä ja se on hyvä juttu, koska syksy on paras aika vuodesta. En malta oottaa että saan ripustaa jouluvaloja pitkin huonetta, lähteä kouluun ku on vielä pimeää ja ostaa lisää villasukkia.

Oikeesti vannon, voin kuulla miten keskeneräinen, keittiön pöydällä makaava essee huutaa mun nimeä. Syvä huokaus.

24 comments

 1. toi eka tekstipätkä olis voinu olla kirjoitettu musta... ihan samoja fiiliksiä :-/ onneksi syksy on tulossa, kaipaan niitä värejä ja sitä, että saa kaataa teetä ja kahvia kurkusta alas mielin määrin :-) älä oo huolissas postauksien harvenemisesta, uskon että monet on samassa jamassa ja ymmärtää kyllä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. surku, toivottavasti ajatukset selvenee :< ahhh niinpä ! se lyhyt, värikäs ja viileä aika syksystä on upeaa.

   Delete
 2. oon niin ilonen, että oon aikoinani löytänyt tieni sun blogiin! saan sun blogista tosi paljon inspiraatiota ja mä vaan rakastan sun tekstejäs. ja sua. älä lopeta tätä vielä mun elinaikanani! c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva jos tuon iloa jonkun päiviin :3 en oo poistumassa blogimaailmasta lähiaikoina, vaikka tää on toisinaan pelkkää stressaavaa paskaa ni myös hyviä puolia löytyy !

   Delete
 3. Oi eikä aivan ihana postaus!! :)

  ReplyDelete
 4. taas ihan mahtavia kuvia ! tykkäsin varsinki kolmannesta, ihanan syksynen toi tunnelma siinä ♥ syksy on kyllä ihan paras aika vuodesta ;-; saat aina tehtyy näistä postauksista tälläsii hyvii kokonaisuuksia, nää kuvat sopii aina yhteen ja niitä kattelee useammanki kerran !

  ReplyDelete
 5. Mistä noi ekassa kuvassa vilkkuvat pöksyt on? ♥____♥

  ReplyDelete
 6. vitsi sun blogi on kyllä ihana, ja nää kuvat !! c: ♥

  http://keksimonssteri.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvia ! Flunssankarkotusjuomavinkki: keitä vettä, raasta sinne semmonen parin sentin pala inkivääriä ja sitte vielä kunnolla hunajaa. Maistuu lähinnä kissankuselle, mutta sillä palautuu kyllä ääni, aukee nenä ja kurkkukipu laantuu ! Toivottavasti tosta oli apua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti vinkistä, tota pitää kokeilla ! mikä tahansa litku kelpaa kunhan tehoaa :-D

   Delete
 8. voi elisa pieni oot niin ihana ♥ tsemppiä koulun ja kaiken muunkin kanssa :*

  ReplyDelete
 9. mistä toi reppu on ;_; aivan ihana!! kerro heti

  ReplyDelete
 10. Tosi kivoja kuvia ja tää blogin ulkoasu on aivan ihana! :)

  xx http://thebutterflygardens.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 11. oi nainen, anna mulle noi sun täydelliset hiukses ♥ ihana postaus, as always !

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei sitä samaa sinne !! kiitos :'-)

   Delete