mutta kun väsyttää

nanana6 nanana11 nanana1 – Kopio nanana5 nanana9 nanana4 nanana2 – Kopio nanana8

Kertokaa, miten ehtiä opiskella, nukkua ja pitää vielä blogia elossa samaan aikaan? Mä en nimittäin tiedä siihen vastausta. Jos mun fiilistä pitäis kuvata jollain konkreettisella, se olis kana — päätön, raivokkaasti huutava kana. Se juoksis ympäriinsä täysin vailla mitään järkeä ja huutais vaan, edelleen päättömänä. Sen ympärillä satais matikan sanallisilla laskuilla, välimerkeillä, planetaarisilla tuulilla ja sosiaalipsykologian tehtävillä täytettyjä papereita. Lopulta se törmäis seinään ja jäis kyljelleen makaamaan, jolloin ne satelevat paperit hiljalleen hautais sen alleen. 

Tän kuvainnollisen päättömänä juoksentelun ja läksyjen lomassa en oo ehtiny tehä juuri mitään, paitsi juoda liikaa kahvia ja kiusata ihmisiä rumilla kuvilla snapchatissa (josta mut löytää nimellä elischamarie). Vietin myös kivan iltakahvihetken Kokkolassa kera maman ja ripustin viimein jouluvalot seinälle. Nyt voisin jälleen siirtyä opiskelun pariin ja yrittää kuroa umpeen mun tiedoissa ammottavaa valtavaa aukkoa, jonka alkujakson ymmärtämättömyys ja lusmuilu sai aikaan. Tai sitte voisin vaan mennä leikkimään pimeäpiilosta kera toverien.

16 comments

 1. Älyttömän hyvin verrannellistettu fiilis. Hyvä postaus! Btw, opiskelun, nukkumisen ja blogin lisäks kerkee vielä tehä paljon muutakin! Hih

  http://jennihalonen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitän n___n huh, tuntuu ettei aika riitä edes yhteen noista.

   Delete
 2. Voiks päätön kana huutaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi. älä ikinä aliarvioi kanan mahtia.

   Delete
 3. Ojjoi aivan ihania kuvia taas kerran ♥

  ReplyDelete
 4. Päivä kerrallaan, yks juttu vuorollaan. Sillain, kun asentuu ja lähtee hoitamaan hommia pois alta niin kyllä tästä selviää. Ennenkin on selvitty! Elämässä on niin paljon muutakin kuin koulu! :--) Voimia sulle!

  ELSANNELI

  ReplyDelete
  Replies
  1. yritetään, stressaan kaikesta vaan niin käsittämättömän paljon 3--: kiitos !

   Delete
 5. Tunsin myötähäpeää ku luin ekan kappaleen tekstistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no, kiva että tunsit edes jotakin.

   Delete
 6. Sulla on ihanat hiukset! Muutenki hienoja kuvia ja ihanan haaleita :)

  ReplyDelete