london reunion #3

IMG_3055 IMG_3064 IMG_2564 IMG_3044 IMG_3051 IMG_3089 IMG_3098 IMG_3058 IMG_2560 IMG_2496 IMG_3071 IMG_3091

DAY #5 Viimenen päivä, surettaa. Myös tää päivä kulutettiin Oxford Streetin antimien parissa, tehtiin viimeset ostokset ja laukattiin läpi kaikki loput must see -kaupat. Tälläkään kertaa en saanu kivutonta tuhlauspäivää, koko muu seurue oli ollu sairaana jo pidemmän aikaa ja aamulla myös mun kurkku alko osottaa kipeytymisen merkkejä. Seuraavan päivän matkustushelvetin vietin ihan järkyttävässä olotilassa, kaikki raajat tärisi ja olo oli jälleen niinku liiskatulla eläimellä. Onneks pysyin sentään viimesen Lontoopäivän hengissä, löysin kaikkea ihanaa ja mun sisäinen materialisti kehrää edelleen tyytyväisenä. Joudun vähän häpeällisenä tunnustamaan, että oon sortunu laittoman moneen white girl -villitykseen ja myönnettäköön, että Victoria's Secret on nyt yks niistä. Mutta kun nuo body mistit tuoksuu NIIIIN hyvältä. Ei oo rikos tuoksua hyvältä, eihän?
Illan pimeydessä poikettiin vielä ihastelemassa Trafalgar Squaren lellonia ja vaaleanpunasia suihkulähteitä, ihmiset istuskeli kaikessa rauhassa patsaiden päällä Lontoon yössä ja tuli kieltämättä vähän haikea fiilis. Olis ihanaa jos niin vois tehdä aina, jos vaan asuis tuolla. Haluan takaisin.


Meillä oli kokonaisuudessaan ihana matka, mun rakkaus tota kaupunkia kohtaan ei sammu koskaan. Upea paikka, nähtävää ja koettavaa riittäis vaikka kellon ympäri. Ikävä.

part #1
part #2

16 comments

 1. upeita kuvia, ihanan sävysiä!


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. mielettömän upeita kuvia, voi vitsit jos itsekkin joskus pääsisi lontooseen......♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos tositosi paljon ! ehkäpä joskus vielä pääset ;>

   Delete
 3. En tiiä mikä on mut inhoan tätä sun tapaa muokata kuvia. Nää on niin epäluonnollisia että ei oikeen mitään järkee

  ReplyDelete
  Replies
  1. mielipiteensä kullakin. ne ei oo sen epäluonnollisempia ku muidenkaan, asioita on vaan korostettu eri tavalla.

   Delete
 4. Mä niin rakastan sun blogias! Sun kuvissa on sellasta tietynlaista tunnelmaa ja sun kirjoituslahjas, huhhuh ! Oot ihan mielettömän hyvä bloggaaja, jatkan sun blogis seuraamista aina ja ikuisesti, älä missään nimessä lopeta hommaa jonka osaat niin mielettömän hyvin :)
  Olin just itsekin lontoossa viime viikolla, en kyllä saanut läheskään hyvin kaapattua sitä tunnelmaa kuviin kuin sinä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi apua äää, kiitti ihana ! tällästä on niin kiva kuulla :'--)

   Delete
 5. Voi vitsit sulla tuntuu aina olevan niin laadukkaita kuvia ja tekstejä! Ja Lontoosta saa kyllä tosi ihanan kuvan näiden sun postauksien kautta. Kun pääsis tuonne joskus itsekin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitän ! se on ihana paikka, yritin saada sen taltioitua näihin kuviin ja teksteihin sellasena ku mä sen koin. todellisuus on kuitenki aina kuvia parempi :3

   Delete

 6. Sitä potter postausta

  ReplyDelete
  Replies
  1. se tulee heti tän postauksen jälkeen, joskus loppuviikosta varmaanki :-)

   Delete
 7. Voi että näitä sun matkapostauksia on mukava lukee, kun jaksat aina panostaa kuviin ja myös teksti on tosi mielekästä luettavaa! Lontoo kuulostaa kaikinpuolin siistiltä paikalta, itellä vielä 40 päivää lähtöön.. :'>

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva kuulla, kiitos (*ฅ́˘ฅ̀*) pidä säki hauskaa lontoossa !

   Delete
 8. Voi ei ihan sairaan hienoja kuvia ja oot niiin kaunis! Esittelin sun blogin tuoreessa postauksessa, käyppä kurkkaamassa! :)

  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos tositosi paljon :3 käyn tsekkaamassa !

   Delete