rooftop munching

r3 r1 r7 r2 r4 r6

Jenski tuli Äänekoskelta viettämään pari onnistunutta päivää tänne Kaustinen hoodseille, sivistyksen syvimpään olemukseen. Jälleen kerran me hyväkskäytettiin mun veljen sisätiloissa olevaa uima-allasmahdollisuutta varsin hilpeissä tunnelmissa (joka tuotti mainiota video- ja äänitemateriaalia), katottiin ahmimalla kauhuleffoja, kulutettiin pelikortteja pelaamalla paskahousua illat pitkät ja tuhottiin mahdollisuudet toimivaan unirytmiin puhumalla syvällisiä puolet yöstä. Vikaan iltaan saatiin actionia raahautumalla kylälle ja ostamalla pikniktarvikkeita, sisältäen siis kaks lattea ja puoli kiloa mansikoita. Koska ruoho ja viltti -piknikit on liian mainstream, päätettiin toteuttaa katto ja cruiser -yhdistelmää. Kiivettiin kantamuksinemme erään julkisen rakennuksen katolle, josta meidät häädettiin reilu pari vuotta sitte aika ärtyneissä fiiliksissä. Tällä kertaa saatiin viettää meidän spontaani eväsretki rauhassa, osu sen verran nappiin et lisään ton mun täydellisten hetkien listaan. Illan kruunas järsityn frisbeen heittely pellolla kera velipoikien ja koiruuden.

Ylihuomenna alkaa Kaustisen kuumat folk music festarit, eli luvassa viikon verran viulunvingutusta ja vilinää tännekki ryteikköön. Mun kellonympärilahnailuun tulee siis pakollinen tauko, pitää koota itteään vielä huominen et kestän viikon mittasen ulkoilmamyrkytyksen.

12 comments

 1. Mä olen ihan myyty sun kirjoitustyyliin; sun tapa kirjoittaa on sopivan sarkastinen ja ihan mahtava! :D Keep going, sun teksti tekee tästä mun lemppariblogin !

  ♥ http://herranenronja.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Sun blogis on aivan mahtava juuri tuon sun kirjoitustyylin ja kuvien takia! kuulut mun lempibloggaajiin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva kuulla et tykkäät ! kiitti :~)

   Delete
 3. Aivan mahtava blogi! Pakko liittyä lukijaks, kun kirjoitat niin mahtavasti ja kuvatkin on kivoja ♥ Teidän epämainstream -piknik kuulostaa hauskalta :D

  ReplyDelete
 4. Nyt kerrot heti mistä oot hommannu ton sun cruiserin :DD ja paljon makso
  ps. sun blogis on just ihana! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on laminasta, hintaa oli about 130€ ! kiitos :3

   Delete
 5. Hitto,oot aivan upea. Liityin lukijaksi.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hui, kiitos hirmusti ! kiva kuulla n___n

   Delete
 6. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  ReplyDelete