05:19 PM

axx4 axx1 axx2 axx3 axx5

Mun on pitäny postata jo monta päivää mut se kaatuu aina siihen et 'joo joo, teen sen huomenna'. Nyt keskeytän koomaamisen ja annan blogille sen viikottaisen huomioannoksen, joka on jääny viimeaikoina vähän vajaaks. Kesäloman eka kuukausi on nyt ohi - mitä mä oon saanu aikaseks? Oon viimein alistunu toteamaan kuuluvani niihin ihmisiin, joiden päätä alkaa särkeä ilman kahvia. Oon maannu hämärässä huoneessa sängynpohjalla niin kauan, että oon menettäny ajantajuni eikä mulla oo yleensä hajuakaan mitä kello on tai missä päivässä mennään. Oon löytäny tieni American Horror Storyn pariin (paras sarja maailmanhistoriassa) ja viettäny sen kaa enemmän aikaa ku oikeiden ihmisten. Sen myötä oon myös muodostanu pakkomielteen Evan Petersiä kohtaan. Meidän kissa on oppinu tunnistamaan sanan 'kisse', oon riemuissani. Oon kaikkien näiden vuosien jälkeen onnistunu lettikiharoiden teossa. Tumblr on kaikista epäilyksistä huolimatta soluttautunu mun monien riippuvuuksien joukkoon (löydyn sieltä nimellä sucreanimal). Tilasin jostain pari Salkkareiden ekaa tuotantokautta ja oon viimesen viikon aikana kahlannu ne melkeen kokonaan läpi. Oon kumonnu vaarallisen määrän jääteetä kitusiini ja huomannu, että se ja zero muodostaa täydellisen yhdistelmän. Lopetin VIIMEIN viimesenki virallisen harrastukseni ja oon juhlinu siitä eroonpääsyä yksin huoneessani (oon oikeesti oottanu tätä hetkeä vuosia). Oon nukkunu niin paljon, että mun äiti oottaa mun muumioituvan (onneks kissa on mun puolella ja nukkuu myös). Mun viha farkkuja kohtaan on syventyny entisestään, joten tiedossa on varmaan lukiovuosi ilman housuja. Oon adoptoinu lisää kaktusvauvoja mut veikkaan, että ne kuolee ennen pitkää auringonpuutteeseen. Oon lukenu Looking For Alaskan ja nostan edelleen hattua John Greenin kirjailijantaidoille. Yllättävän pitkä lista asioita, joita voi toteuttaa sängystä käsin. Tai ainaki melkein.
Asioita, joita en oo tehny - ollu ulkona, saanu raitista ilmaa, ollu sosiaalinen. Meneehän se kesä näinki. Ei valittamista.

12 comments

 1. AnonymousJuly 01, 2014

  mitä järkeä on laittaa näihin watermark jos nää samat kuvat löytyy instagramista ilman sitä? :-o

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei varmaan sillee mitään mut tottumuksesta laitan mun kaikkiin blogikuviin :-D

   Delete
 2. sinä ja sun täydelliset kuvas ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyshys sinä täydellisyys siellä !

   Delete
 3. AnonymousJuly 01, 2014

  Mitä oot harrastanu aikasemmin, ku kerroit tässä postauksessa, että lopetit sen? :D ihania kuvia jälleen kerran! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. kansantanssi :-D harrastin myös pianonsoittoa mut senki lopetin joku aika sitte. kiitän !

   Delete
 4. AnonymousJuly 01, 2014

  Btw, mistä oot ostanu noille kaktuksille noi valkoset purkit. Ärsyttää, kun en löydä mun kaktuille mitään ''suojapurkkia'' mistään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kaktukset on ikeasta, purkit tuli mukana :--)

   Delete
 5. Sun kuvat on täydellisiä!♥

  ReplyDelete
 6. tykkään siun tyylistä kirjottaa, kivaa ja kepeetä. <:

  ReplyDelete