sleeping with summer under my pillow

ms1 ms5 ms2 ms4 ms3 ms6

Mun juhannuksen kuvasaldo on huima, suurin syy siihen on varmaan se et upeita keskusteluja ei voi taltioida kameran muistiin. Menin normaaliperinteestä poiketen Soffelle viettämään vuoden turhinta juhlaa, jostain syystä juhannus aiheuttaa mulle ajatuksena sellasia inhotusviboja hyttysistä, kosteasta sateenjälkeisestä ilmasta ja epämääräsyydestä. Sitä ei onneks tarvi viettää noiden ympäröimänä, joten me istuttiin auringossa jäätelötreffeillä, puhuttiin tuntikausia somen aivopesemästä ihmiskunnasta, blogien kokemasta inflaatiosta ja siitä, miten ihmisen mieli on tän yhteiskunnan tuho, katottiin vlogeja ja meinasin saada keuhkoahtauman kaikista niistä typeristä ja aivoja raastavan ärsyttävistä alotuslauseista, pelattiin korttia, mentiin kahelta yöllä keräämään kukkia tyynyn alle ja valvottiin kolmeen että nähtäis auringonnousu, jota ei koskaan tullu. Oli enemmän ku virkistävää puhua pitkästä aikaa jonku kaa eikä seinille, raivota maailman turhimmista asioista ja olla väsyny pelkästään valvomisen takia. Kaikesta vaivannäöstä ja kukkienkeruusta huolimatta mun tulevaisuuden mies ei ilmestyny mun uniin, oletan sen tarkottavan et Evan sattu vaan olemaan kiireinen just sillon. Ainut looginen selitys.

22 comments

 1. evanilla oli kiire rapsutella sua korvan takaa mun unessa ;-) ja juhannus on perseestä ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. ahhh no nythän se selvis ! i agree

   Delete
 2. Älyttömän ihana postaus! :-) niin ovat kyllä kaikki muutkin sun postaukset!

  ReplyDelete
 3. ihan täydellisiä kuvia täällä sun blogissa, liityin!<3
  rebekka-r.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. AnonymousJune 22, 2014

  mistä tää tausta on? IHANA!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jostain netin syövereistä kaivettu, tää on ollu mulla yli vuoden joten ei mitään muistikuvaa :-c

   Delete
 5. Vitsit miten kiva blogi sulla :----) Tosi nätti oot ja plussaa valoisista kuvista!

  http://lihavapupu.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Blogisi on päässyt linkkaa blogisi voittajiin! :)

  http://iitukkavalokuvailee.blogspot.fi/2014/06/linkkaa-blogisi-voittajat.html

  ReplyDelete
 7. Tää blogi on aivan mahtava! ♥ Löysin tän pari päivää sitten ja liityin heti lukijaksi. Nää kuvat on ihan mahtavia, teksti on tosi ihanaa, ulkoasu upea ja sä oot tosi kaunis ja kiehtova ihminen! :--) Mulla oliskin vähän kysyttävää. Minkä ikäsenä alotit lautailun/rullailun, mikskä sitä nyt haluaakaan kutsua. :D Ja päätitkö sä vaan yhtäkkiä, että nyt sä alotat, vai meniks siinä hetki miettiessä? :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hui mitä, kiitos tositosi paljon :-o ♥ halusin nuorempana kokeilla mut mulla ei ollu lautaa joten se vähän jäi, pari vuotta sitte ostin mun kaverilta ikivanhan skeittilaudan, kokeilin sitä kerran ja totesin et joo ei, ei oo mun juttu. innostuin kuitenki uudestaan vuosi sitte ja ostin ex tempore -meiningillä cruiserin helsingistä ja lähin rullaamaan x) eli vuoden verran oon jonkulaisen kunnollisen laudan omistanu. oon ihan alottelija enkä osaa edes mitään, en siis oo mikään taitava harrastaja !

   Delete
  2. Eipä mitää ;--) Itellä ois hirveesti kiinnostusta just tuohon rullailuun, mutta tälläsenä arkajalkana en tietenkään uskalla ostaa - saatika sitten testata sitä missää. Tuliks sulle sillon vaan sellanen "nyt cruiseri käteen ja ulos" -fiilis vai lähitkö sillee siinä siinä vai mitä? :--) Nomut pääasia, et ees pysyy sen laudan päällä, eikä hoipu niinku heinämies :D

   Delete
  3. kokeilemaan vaan rohkeesti ! ei se oo loppujen lopuks vaikeaa. sellanen 'fuck yes leggoooo' -fiilis, kaikki meni hyvin sen viikon ajan helsingissä mut kotona menin jotain mäkeä ja kaaduin ku lauta lähti hallinnasta, en oo ikinä kokenu mitään niin tuskallista ku ne haavat. en pystyny kävelemään viikkoon, niiden puhdistaminen sattu enemmän ku mikään ja olin ihan siteisiin ja laastareihin kääritty, niistä on vieläki sievät arvet. nykyään kartan mäkiä ku ruttoa enkä enää ikinä koske mihinkään vähänkään jyrkempään x)

   Delete
  4. Ekaks vaa rahat kasaan ja jonnekin, mistä saisin ostettua sen cruiserin. :D Mä oon tietenkin sen verran arkajalka tänkin asian suhteen, että tarviin tosi rauhallisen ja hiljasen harjottelupaikan. En haluu et ihmisii kulkee vieressä. :D Auts, oliks koulussa sen ajan, kun nuo haavat parantu? :o

   Delete
  5. kyllä se siitä lähtee ! en ollu, sillon sattu olemaan kesäloman viimeset viikot meneillään eli ne ehti parantua jotenkuten ennen koulunalkua :-D enkä mä niiden kaa olis voinu kouluun mennäkkään, hyvä ku kävelemään pääsin.

   Delete
 8. Tosi upeita ja jollain tavalla ainaski noi kukkakuvat on taiteellisia. Toi kuulostaa parhaalta tavalta viettää juhannus :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti paljon ! kyllä mä tällästä suosin enemmän ku mökkijuhannuksia :-D sinne mua ei sais raahattua vaikka mikä olis.

   Delete
 9. sulla on tosi ihana ja persoonallinen blogi ! :-) nää kuvat on tosi upeita !!

  http://vainanonyymi.blogspot.fi/

  ReplyDelete