good morning, alanya #2

3day04 3day02 3day01 3day06 3day10 3day03 3day05 3day07 3day09 3day08 3day11

DAY #3 Oltiin edellisenä päivänä varattu aika meidän hotellin hamamiin, joka on siis turkkilainen sauna. Tiesin pääpiirteittäin mitä oli odotettavissa, koska Anni on joskus kertonu mulle kokemuksiaan vuoden tai parin takaa. Aamupäivän tuhlaus-kiertely-eksymissession jälkeen hiivittiin kellarikerrokseen, siellä vesihöyryn seassa oli vähän sellanen fiilis ku olis joutunu kaasukammioon. Siellä oli pieniä, suihkulähteen tyyppisiä altaita seinillä ja keskellä marmorinen lämmitetty taso, jolla me maattiin. Ideana on tosiaan kunnon täyshoito, sun ei siis tarvi tehä muuta ku maata samalla ku jotain kummallista laulua uliseva turkkilainen mies pesee sua. Se oli omalla tavallaan rentouttavaa, mua kuitenki ahdisti vähän maata siellä pelkkä bikinialaosa päällä ku laulava mies heitteli mun päälle vaahtoa. Sen jälkeen oleva hierontaosuus oli huomattavasti mukavampi, me saatiin kasvonaamiot ja täydellinen öljyhieronta parilta kivalta naiselta samalla ku lipitettiin omenateetä (joka on muuten täydellistä Turkissa). Suosittelen kyllä kokeilemaan hamamia jos Turkkiin ootte menossa, se on sen verran eksoottista ! Hotellihuoneessa törmättiin siivoojien jättämään upeaan pyyhe- ja peittotaiteeseen, ne kävi muotoilemassa niistä joka päivä jotain uutta sängyn päälle. Olin joka ilta ihan rättiväsyny, en tosin tainnu nukkua ainuttakaan yötä heräämättä joko moskeijan kailotukseen viideltä aamulla tai parin lähellä olevan kukon huutoon.

4day14 4day04 4day03 4day08 4day02 4day09 4day10 4day13 4day06 4day11 4day01 4day05 4day07 4day15 4day12

DAY #4
 Kuultiin sattumalta meidän lähellä olevan Starbucksin olemassaolosta ja suunnattiin ettimään sitä, koska kunnon whitegirl ei koskaan jätä tilaisuutta käyttämättä. Sen löytämiseen meniki meidän suunnistustaidoilla taas yli tunti, jonka aikana ehin myös käydä syöttämässä mun jalkoja kaloille kadulla vastaan tulleessa kala-allasjutussa. Saatiin Tjäreborgin oppailta pari nähtävyysvinkkiä, jotka päätettiin tsekata läpi. Cleopatra Beachin vierestä löytyvä Damlatasin tippukiviluola oli lähimpänä meitä, joten mentiin kiertämään se ensimmäisenä. Oli muuten ihan sairaan siisti tunnelma ! Päivän toinen kohde oli Kale -kukkula ja siellä sijaitseva linna, joka oli 300 metrin korkeudessa. Me mentiin ylös bussilla, päätettiin kuitenki kävellä se kolme kilometriä takas alas upeiden maisemien takia. Mun äiti oli yhtä fiiliksissä ku veteen heitetty kissa, mua korkeus ei kuitenkaan haitannu, joten se jalkoja ja ihoa polttava kävely oli ehdottomasti sen arvonen. Siellä välillä oli kaikkea basaareista ravintoloihin, huviloihin, paikallisten asumuksiin ja villinä juokseviin hevosiin. Mun jalat oli lähes koomassa sen polttavan alamäkikävelyn jälkeen, joten menin uittamaan niitä rantaveteen. Täydellinen tunne. Pääsin myös paparazzeilemaan jonku miehen pyynnöstä, joka halus välttämättä, että otan siitä kuvia ku se pomppii rantakallioilla. Sama miekkonen tarjoutu myös kuvaamaan mua, en kuitenkaan suostunu koska mun ulkomuoto oli koko loman lievästi sanottuna kriittinen. Musta ei oo varmaan ainuttakaan kuvaa koko viikolta, hiustenlaitto siellä kosteassa kuumuudessa oli mahdotonta ja mä näytin ihan katuojassa pyörineeltä oravalta niiden epäonnistuneiden liiskanutturoiden kera. Peiliin kattominen aiheutti joka kerta pienen shokkitilan, onneks siellä oli mielin määrin silmänruokaa tasottamassa tilannetta - muunmuassa maailman komein ravintolamies, joka oli kyllä surkean sinnikäs sisäänheittäjä. Mainitsin sille, että se saattais saada paremmin asiakkaita vaan seisoskellen siinä ja hymyillen kauniin naamansa kera. Oli muuten sen verran upea ilmestys.

Yritin antaa näille mun kuville jonkulaista väriterapiaa, muutos ei oo mikään huima mut ehkä joku kokee ne vähän katottavammiks nyt “ヽ(˘ ˘)

part #1
→ part #3

22 comments

 1. AnonymousJune 05, 2014

  Kiva postaus jällee kerra!:) Et sais olla nii kriittinen ihteäs kohtaa, oisit ny antanu sen miehen ottaa ees yhen kuvan ittestäs (;

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva kuulla, kiitos c: oh no way, myös mun äiti yritti välillä hiipparoida kameran kaa mut kielsin, en tosiaan ollu erityisen kuvattavassa kunnossa x)

   Delete
 2. AnonymousJune 06, 2014

  Ihania kuvia!! Oot hyvä valokuvaamaan <3

  ReplyDelete
 3. aah upeita kuvia! :--) nii ihana tuo jossa nuo ihmiset halaa hahah!

  ReplyDelete
  Replies
  1. waw kiitosss ♥ ne oli niiiin söpöjä, keskellä sitä vuoristoa ne vaan halaili ihan liikkumatta tuolla ;--;

   Delete
 4. AnonymousJune 06, 2014

  kuvasitko tuolla enemmän sillä 50mm putkella vai sillä zoomilla? Oliks sulla ne molemmat mukana? Upeita kuvia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. zoomilla pelkästään, mulla oli kyllä molemmat mukana :-) kiitän !

   Delete
 5. Iski matkakuume. D----:

  ReplyDelete
 6. upeita kuvia! pakko kysyy, milä putkella oot nää ottanu? :)

  ReplyDelete
 7. täydellisiä kuvia (ja koko postaus!!) joita on tosi kiva kattoo ja lukee!! :) Tutun näköisiä paikkoja ku itekki oon käyny tuola tippukiviluolassa pari vuotta sitte. Millainen hintataso tuola starbucksissa oli? :D Mullakin ois tarkoituksena mennä käymään siellä !! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. aww kiitti c: en muista kyllä yhtään mut olettaisin et samanlainen ku kaikkialla muuallaki, tuntuis ainaki loogiselta et kaikissa starbuckseissa on kiinteät hinnat :-D

   Delete
 8. AnonymousJune 07, 2014

  haha voi ei haluun nii lähtee valokuvaa! harmi vaa ku sataa nyt :( mutta aivan tosi upeita kuvii en ehkä kestä♥ propsit sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. sama fiilis, harmi vaan että tuo sää ja kaustisen maisemat .. kiitän :-) !!

   Delete
 9. AnonymousJune 08, 2014

  Ihana blogi, löysin just:) Kivan näkönen ulkoasu, mikä fontti toi muuten on tossa bannerissa alempi sana? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitän, kiva että tykkäät ! littlebird muistaakseni :-)

   Delete
 10. On kyllä pakko sanoo että aivan upeita kuvia! En oo ennen oikeen nähnykkään yhtä hienoja kuvia ja blogissakin on tosi mukava ulkoasu ja kaikki! Säkin oot tosi nätti! :))

  ReplyDelete
 11. Aivan upeita kuvia! Voisitko sie tehä joskus postauksen siitä, miten sie muokkaat siun kuvia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos c--: katotaan, oon surkea selittämään asioita enkä tiiä miten värikäyrien kääntelystä sais kauheesti sisältöä mut ehkäpä joskus !

   Delete