ysibee, rakkautta ja keksikansaa

aayb3 aayb20 aayb4 aayb5 aayb28 aayb8 aayb16 aayb10 aayb6 aayb17 aayb11 aayb24 aayb25 aayb15 aayb13 aayb18 aayb22 aayb9 aayb19 aayb23 aayb2 aayb14 aayb21 aayb12 aayb26 aayb27 aayb7 aayb1

Saavuttiin eilen meidän luokkaretkeltä takas kotiin, oli ihan mielettömän ihanaa. Aika meni niin nopeesti että tuntuu ku sitä ei olis koskaan edes tapahtunu, muistona ja todisteena siitä on kuitenki jäätävä flunssa, kasa mustelmia ja ihana fiilis. Me oltiin tosiaan kolme päivää Tampereella rellestämässä, majotuttiin Villa Merja's Gardenissa joka osottautu parhaaks maholliseks yösijavalinnaks. Päivät meni suurimmaks osaks keskustassa pyörimiseen, käytiin Särkänniemen puolella Näsinneulassa, planetaariossa ja ihastelemassa kalamaailmaa, badass-kameleonttia ja delfiinejä. Me näytettiin varmaan kunnon turisteilta kaupunkilaisten keskellä, kaikki pomppi kamerat kaulassa ja suunnisti kahviloihin puhelimen kartan avulla. Kahviloista tuliki mieleen, kävin Wayne's Coffeella hakemassa lennosta jääteetä ja siellä tetissä ollu tyttö kehu mun blogia ! Eka kerta ikinä ku joku tunnistaa mut ja sanoo sen, aw olin ihan fiiliksissä loppupäivän. Päästiin myös kokeilemaan hohtopaintballia, joka on muuten ehkä kivuliain asia ikinä. Me juostiin hohtavat suojavarusteet naamalla labyrintissä ja ammuttiin toisiamme kivikovilla kuulilla, jotka jätti jokaselle enemmän tai vähemmän nyrkin kokosia mustelmia. Illalla vietettiin Soffen myöhäsiä synttäreitä kakun ja grillauksen merkessä ja lilluttiin liian kylmässä poreammeessa, pysyin päivät hereillä ainoastaan kahvin voimalla koska yöunet jäi ehkä viiteen tuntiin syvällisten puhumisen ja mun ja Akselin sängynvaltaustaiston takia (pakko mainita et minä ja mun superterävät hampaat voitettiin 100-0). Sain meidän minibussin ilmastoinnista kunnon kuume-kurkkukipu-kuolemaflunssan ja olin lievästi sanottuna kuollu koko viimesen päivän, joka me vietettiin tuhlaamassa rahaa Ideaparkissa. Jäin siis myös aikalailla paitsi ysien kevätjuhlabiisin kirjottamisesta bussissa kiitos huonon olon, hytisin ihan horkassa ikkunaa vasten ja yritin muistaa hengittää. Kuume on onneks aikalailla selätetty mut mun pää tuntuu edelleen olevan täynnä savua ja kurkussa on siili. En silti vaihtais hetkeäkään koko reissusta, oli ihan superhauskaa ja rakastan noita ihmisiä niin niin paljon. En jaksa käsittää et mulla on enää pari päivää niiden kaa, meillä on maailman ihanin keksikansaluokka  !!

19 comments

 1. Oi ihana postaus! Vaikuttaa ihan erilaiselta toi meininki omaan luokkaan verrattuna! Selkee yhteishenki tulee heti selville kuvista, oman luokan kanssa näin ei tosiaan oo, ollaan varmaan oikeesti omalla luokkaretkellä haukkumassa toisiamme boys vs. girls :DD Teillä oli tommonen kiva luokkaretki, heeh meidän luokka päätti et mennään tuulivoimalaan oh god why XD Tätä luokkaa ei kyllä kieltämättä tuu pahemmin ikävä, ja voin sanoa et oon kyl tosi kateellinen sun luokkas yhteishengelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. meillä on kieltämättä superhyvä yhteishenki ja oon tosi kiitollinen siitä ! harmi ettei teillä oo samoin :-c

   Delete
 2. AnonymousMay 21, 2014

  Mistä noita aurinkolaseja saa? :>

  ReplyDelete
 3. oi mitä kuvia!! ihana tunnelma :3

  ReplyDelete
 4. Oi miten mulla tuli noista kuvista mieleen oma 9-luokan luokkaretki (kauankauan sitten :D) Me oltiin Oslossa sillon...

  Voi että teillä riittää muisteltavaa sit kymmenen vuoden kuluttua, kunhan toivottavasti tapaatte luokkakokouksen merkeissä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jännää miten monet menee ulkomaille, meitä ei meinattu päästää edes tampereelle :-D varmasti nähään vielä, suunniteltiin luokkakokousta samaan paikkaan jos se on vielä pystyssä !

   Delete
  2. Oon aatellu just samaa :D meki oltiin siis luokkaretkellä Tampereella. Tosin meitä ei uskallettu päästää sinne ees yöks vaa oltiin siellä niinku koko eilinen päivä. :D aattelin ensin, että millanen reissu tästä tulee, kun meidänkää luokan yhteishenki ei oo siitä parhaimmasta päästä, mut meni tosi hyvin ja oli tosi kivaa! :)

   Delete
  3. Ei meidänkään yläasteella oo muut meidän jälkeen päässeet Helsinkiä kauemmas luokkaretkeilemään, en oo ainakaan kuullu ett ois päässeet.. Pääsin yläasteelta 2001 *___*

   Luokkaretket on ihania, oli ne sit lähelle tai kauas.. Saa hengailla nuoruusiän tärkeimpien ihmisten kanssa muualla kuin koulussa tai kotikulmilla ja se jotekin vielä syventää sitä suhdetta ikätovereihin vaikka oiskin ollu huonompi ilmapiiri koulun seinien sisällä.. :)

   Delete
 5. Kuulostipa kivalta :3 Mulla kans aika samat fiilikset, oltiin viikko espanjassa ja reissu oli aivan mahtava. Ikävä tulee niitä ihania :(

  fashion-teaparty.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. niiin sama tunne ;--; tälläset hyvästit on kamalia

   Delete
 6. AnonymousMay 29, 2014

  nää sun kuvat on kyllä niin mageita! :))

  by-mmaria.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. hei söpöliini käyppäs tsekkaamassa sitä sinu sähköpoostia :) !

  ReplyDelete
  Replies
  1. huomasin vasta ku anni tuli ilmottamaan facebookissa, sori tästä myöhästelystä ! :'-D

   Delete