kiinnostuksen kivivyöry

vhittuuuuuuuuu

Kuva kertoo mun fiiliksiä siitä, että mun pitäis oikeesti saada tehtyä postaus nyt.

Joskus, tai oikeestaan aika usein, mietin et miten paljon kivempaa elämä olis jos ei tarvis ottaa kuvia kaikesta. Koko ajan. Oon yrittäny ysistä asti tehä jotain tälle blogiasialle mut kaikki kaatuu siihen että kun EI OLE KUVIA (enkä jaksa nousta ylös) voi 666 ja stalin. Insta kaipaa päivittäin jotain potretteja ja blogiin pitäis saada vähintään kerran viikossa mahtavaa materiaalia, jota ei oo erityisen helppo saada toteutettua sängystä käsin. Neljän seinän sisällä oleillessa kuvauskohteet alkaa käydä vähän ykstoikkosiks. Insta on ehkä pahin inspiraationtappaja ikinä, sinne pitäis koko ajan olla kuvaamassa ja lisäämässä jotain, mikään ei kuitenkaan sovi feediin ja miljoonan erilaisen kuvan ottamisen jälkeen iskee sellanen lannistus että tekis mieli irrottaa kaikki raajat ja maata loppupäivä selällään lattialla. Postaatpa sitte blogiin jotain tällästä järjetöntä roskismateriaalia tai oot päivittämättä instaa parin päivän ajan ni seuraajat alkaa tippua molemmista, niillä numeroillahan ei oo sinänsä minkään valtakunnan merkitystä mut se lisää ennestään sitä 'voi vittu olenpa paska ihminen saatanan saatana ku mikään ei kelpaa' -fiilistä. Tätä vois varmaan sanoa kuvausuupumukseks, mikä ei tosiaan oo erityisen hyvä juttu nyt, sillä mulla pitäis olla intoa juosta pitkin Tamperetta ja Turkkia kamera kädessä ja taltioida kaikki tunteita herättävä. Sanokaa etten oo ainut, jolle iskee tälläsiä turhautumisia vähän väliä.

Ruudun sillä puolella on varmasti yks jos toinenki joka alkaa menettää toivoaan mun suhteen, olkaa kuitenki armollisia ja odottakaa kiltisti ni saatte pian parempaa materiaalia koska huomenna mua kutsuu Tampere ja luokkaretki ja heti sen jälkeen Turkki ! Niiden myötä luvassa on siis kivempaa mussutusta tännekki. Kokeet ja muut velvollisuudet on myös vihdoin ohi, eli mulla riittää viimein aikaa toteuttaa myös kivoja juttuja. Whiiii.

20 comments

 1. oon ihan samaa mieltä #satan666. kyllähä bloggaaminen muuten innostais mutta ku ei oo kuvia nii se ei oikee onnistu, eikä onnistu kuvienkaa ottaminen kovin helposti sieltä sängynpohjalta käsin ja inspiraatio on muuttanu niin syvälle jonnekki narnian taakse, eikä oo sieltä ihan heti palaamassa xd turhaudutaan yhdessä tähän hommaan

  ReplyDelete
  Replies
  1. aaaah ihanaa et löytyy kohtalontovereita !

   Delete
 2. AnonymousMay 17, 2014

  millä ohjelmalla muokkaat kuvat haaleiks? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. muokkaan kaikki mun kuvat photoscapella.

   Delete
 3. voi mulla on toisinaan ihan samat tunteet bloggaamisesta! ja voi meidänki luokka kävi viime vuonna luokkaretkellä tampereella ja oli ihan huippua! ja kolmas ''yhteinen asia'' on että mun dreamdays laskuri näyttää 33 päivää turkkiin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvä, etten olo ainut ! whuuu kivaa, mulla näyttää enää 4 ;>

   Delete
 4. voin sanoo et instasta poistumiseni jälkeen elämä on ollu NIIN PALJON KIVEMPAA. SERIOUSLY. vaikka rakastin instaa ja se oikeesti oli mun elämä kokonaisen vuoden verran, nyt kun mun oli käytännössä pakko päästää irti niin oon kokenut sen ainoastaan hyväks asiaksi. Tavallinen vanha kunnon kuvaaminen, kuvien siirtäminen koneelle ja niiden selailu rauhassa, kuvanmuokkaus ja laittaminen blogiin tuntuu jälleen todella paljon kiinnostavammalta. Tuntuu että on tehnytkin kuvien eteensä jotain. Ja kun se kamera ei obviously ole koko ajan joka paikassa mukana, ei niitä kuvia tartte ottaakaan aivan koko ajan ja joka asiasta, mikä oli älyluurilla hemmetin helppoa. Nyt tulee ikuistettua vaan semmosia oikeesti mielenkiintosia juttuja, huomattavasti paremmalla laadulla ja ei tuu stressattua omaa naamaakaan NIIN paljon, kun ei tartte koko ajan olla selfietä vääntämässä.

  Suosittelen siis instan poistamista kaikille, tekee oikeesti niin hyvää. Mulla on kuvailu ja bloggaus motivaatio korkeemmalla kun vuoteen ja whiuuuuuuuuuuuuuuuu, tiiän et se on vaikeeta mut oon elävä esimerkki et kannattaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ei saat mut kyllä harkitsemaan tota ;--;

   Delete
 5. Lisäsyy olla hankkimatta instaa :D ei mut sul on todella kiva blogi (eikä miuu ainakaan haittaa, vaikka postauksisa tulisi harvakseltaan, koska noh, ei aina oo kuvia) ja oot ihan superkaunis :o!

  ReplyDelete
  Replies
  1. välillä toivon tosiaan, etten olis kehittäny siitä tällästä pakkomiellettä .. kiitoskiitoskiitos ! :3

   Delete
 6. et todellakaan ole ainoa joka huomaa pientä epätoivoa kuvien suhteen blogissa ja/tai instassa! :--D nostan käden pystyyn samaistumisen merkiksi!

  ReplyDelete
 7. Onko sulla muuten tumblria? :D

  ReplyDelete
 8. AAAA, ihana blogi sulla!

  ReplyDelete
 9. AnonymousJune 01, 2014

  Jollain urpolla ei oo omaa mielikuvistusta, kopsannu julkeasti koko tän sun tekstin... --> http://mylife-endof.blogspot.fi/2014/05/mita-mita-mita.html

  ReplyDelete