I'M BAAAAAAACK

01 02 03 04 05 06 07 08 09

Heipsu kaikki ! Päätin viimein palailla blogimaailmaan kuukauden tauon jälkeen, vaikka on ollu ihanan rentouttavaa ilman ylimäärästä blogistressiä niin on mulla ollu vähän ikävä tätä paikkaa, ehkä ihan ihan vähän. Kuluneen kuukauden aikana oon mm. täyttäny 16 !!!, rakastunu moniin moniin uusiin erikoiskahveihin, käyttäny ihan liikaa rahaa ja lahjakortteja vaatteisiin, varannu matkan Lontooseen, lukenu maailman parhaan kirjan ja itkeny sille, ostanu kapselikahvinkeittimen ja todennu etten enää ikinä juo tavallista kahvia ku kaikkea hyvääki on tarjolla, elvyttäny muutamaa vähän pölyttynyttä kaverisuhdetta, syyllistyny tauottomaan puhelinkuvaukseen jonka takia järkkäri on jääny lievästi sanottuna taka-alalle, oppinu viimein juomaan jääteetä, kirjottanu laittoman määrän muistiinpanoja jokasesta mahollisesta kouluaineesta, ostanu kaktuksen, eksyny metsään ja pelastautunu uhkarohkealla liftaamisella, miettiny tuleville lapsilleni nimiä vaikka tosiasiassa inhoan lapsia ja jopa käyny nypityttämässä mun kulmat viimein siedettävään muotoon ! Kuukauteen mahtuu näköjään paljon.

Huomenna suuntaan Annille viettämään mun vähän myöhäsiä sweet sixteen -paardeja parin harvan ja valitun seuralaisen kanssa, tytyt on suunnitellu jotain suurta koko viikon josta mulle ei luonnollisesti oo kerrottu vielä mitään. Ootan kauhuissani mitä kaikkea mun pään menoks on keksitty, niiden tuntien vaan mielikuvitus on rajana. Yritän ryhdistäytyä ja raahata myös kameran mukaan, etenki tän blogiloman ansiosta oon luistanu täysin kameran käytöstä koska se tuntuu niin vaivalloiselta puhelimeen verrattuna .. Toivottavasti siis puhelinräpsyt ei haittaa ! Ehkä ihan kaikki ei oo niitä vastaan. Toivottavasti.

Kiitän kaikkia teistä jotka on edelleen siellä uskollisesti lukemassa mun sepustuksia, lupaan lähettää muutaman susihukan tuomaan teille ne mun lupaamat keksit ! (✿´‿`)

18 comments

 1. ayy muksua saaha sut tännekki taas takasi ✌ et kai oo satuttanu itteäs tohon kaktukseen kisunen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe joo ! en ainakaan pahasti, pari piikkiä vain :-D

   Delete
 2. otat niin täydellisii kuvii! c:

  ReplyDelete
 3. noi kuvat on nii upeita!!

  ReplyDelete
 4. annettakoon minullle keksini.

  ReplyDelete
 5. oij ihanaa että oot back! Rakastan sun kuvia ja hei mullakin oli sweet sixteen paardit helmikuun lopulla!

  http://mrsglamorouss.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha kiitos, täällä ollaan taas ! ooo onnea sullekki hei n__n

   Delete
 6. Millä muokkaat sun kuvat?

  ReplyDelete
 7. wäää oot palannu :3 hih, saanksmä keksin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep, täällä ollaan ;-) keksi tulossa !

   Delete
 8. Mikä on se sun lukema maailman paras kirja? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. john greenin the fault in our stars ;--; ❤️

   Delete
 9. Hei jes, oot palannu takasi blogimaailmaan! :) ihanaa! Oonki oottanu, että koska palaat takasi. Ihania kuvia taas kerran; oot tosi taitava kuvaaja!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeiii, joku on sentään ikävöiny mua ! kiitos paljon :~)

   Delete