caked in cats

aaa03 aaa12 aaa09 aaa01 aaa04 aaa13 aaa05 aaa08 aaa07 aaa10 aaa11 aaa02 aaa06

Mulla oli jälleen kerran tapahtumarikas viikonloppu - mun paras kaveri Jenna tuli Äänekoskelta käymään viikonlopuks, nähtiin viimeks ysiluokan alussa yli puoli vuotta sitte joten suurin osa meidän vähäsestä ajasta meni syvällisten puhumiseen teemukien äärellä. Käytiin läpi kaikki ihmisistä viimesen puolen vuoden tapahtumiin, vitutuksen aiheisiin ja ulkoavaruuden elämään ynnämuuhun henkevään.

Sunnuntaina oliki sitte Annin yllätyssynttärit - ei onnistuttu näin lyhyellä varotusajalla järjestämään mitään yhtä hienoa ku mun pippalot, joten päädyttiin kasaamaan jonku verran porukkaa Marikalle, leivottiin kakku ja mä taiteilin vielä kauniin kortinki. En tullu maistaneeks sitä kakkua mut ilmeisesti kukaan ei saanu myrkytystä vaikka se sai kosketuksen myös koiran kielestä. Katottiin Annin mieliks sen lempileffa Spirit, juotiin paljon zeroa, kiusattiin kissoja ja lopulta ahtauduttiin kaikki Marikan pieneen häkkisängyn näköseen vuoteeseen leikkimään yhellä Annin lahjoista, Soffe osti sille ruman pellenuken koska noh, pitäähän jokasilla synttäreillä joku maskotti olla. Pojat oli raahannu mukaan kotiloita jotka tungettiin uuniin ja rohkeimmat jopa söi niitä samalla ku Anni marisi vieressä menetetyistä sieluista ja viattomista merenelävistä. Sitä mukaa ku valo väheni mun kamera jäi vähän sivuun, joten kuvasaldo on aika minäminäminä -painotteista .. Oli hassunhauska ilta, harmi että meillä oli niin vähän aikaa ettei saatu järjestettyä mitään loistokasta. Onneks seuraavia synttäreitä ei tarvi suunnitella ennen toukokuuta !

20 comments

 1. ootko huomannu jotain eroa 1100d:n ja 550d:n välillä, onks 550d siis paljonkin parempi kun sun edellinen kameras? :-) ja millä oot saanu noihin tollasen pehmeen / terävän / salamamaisen efektin, käytätkö jonkinlaista lisäsalamaa (esimerkiks sun synttärikuvissa)? millä asetuksilla kuvaat pimeessä tai hämärässä huoneessa ja tuleeko niistä kuvista sulla helposti rakeisia?
  oot niin jumalaisen kaunis et kateeks käy ;_;

  ReplyDelete
  Replies
  1. 550D on musta huomattavasti parempi, parhaita ja huomattavimpia juttuja on parempi kuvanlaatu ja superpaljon tarkempi ja selvempi näyttö ! en käytä minkäänlaista lisäsalamaa, näistä kuvista vaan toisiks ylimmäinen on otettu tavallisella salamalla mut mun synttärikuvista kaikki on salamalla otettuja. pimeässä kuvaan salamalla, ei tosi hämärässä voi ilman sitä saada kunnollisia kuvia millään ilveellä :-D siks pyrinki aina kuvaamaan päivänvalossa mut jos sitä ei oo saatavilla ni salama hoitaa. kiitos paljon ! n___n

   Delete
 2. mikä toi coldplayn basisti juttu on? :--D
  ja ihana postaus muuten, oot sairaan kaunis ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. anni on coldplayn fani (coldplayer?) henkeen ja vereen ja rakastaa guyta :-D jeee kiitos paljon !

   Delete
 3. Kiva postaus oot tosi nätti :) millä muokkaat sun kuva? :3

  ReplyDelete
 4. voisit joskus tehdä sellasen "miten muokkaan kuvani" postauksen:) näyttäisit esimerkkejä, ottaisit screenshotteja, kun muokkaat jotain tiettyä kuvaa ja näin! Varmasti monia muitakin kiinnostaa:)
  PS. oot sairaan kaunis ja rakastuin sun hiuksiin♥

  http://mrsglamorouss.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. katotaan, en oo erityisen innokas jakamaan kuvanmuokkausjuttuja mut ehkäpä joskus :-D kiitän !

   Delete
 5. oot ihan hullun kaunis! onko sun hiukses luonnostaan nuin kiharat vai kiharratko ne jollain?! ne on i h a n a t O.O

  ReplyDelete
  Replies
  1. huiii kiitos paljon ! ei todellakaan, ne on kiharrettu :-D

   Delete
 6. Mistä oot löytäny tän taustan?:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei mitään muistikuvaa :-D jostain netin syövereistä

   Delete
 7. Sun blogi pääsi parhaiden mukaan mun ''linkkaa blogisi'' postauksessa! :)

  http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. ihana sinä oot niin hirmu kaunis vau

  ReplyDelete
 9. Ihanat hiukset sulla! Ja tosi symppis blogi :) Klikkasin itteni lukijaksi. :)

  - Sonja

  http://sonyhilu.blogspot.fi/

  ReplyDelete