valentine's & some breaking news

IMG_6345 IMG_6330 IMG_6337 IMG_6317 IMG_6326

Kuten viime vuonna, tuun jälleen toivottamaan ystävänpäivää tyylikkäästi myöhässä ! Tästähän vois tehä perinteen niinku meidän koulun jokavuotisesta halipäivästä, ainut päivä vuodessa jolloin pojat suostuu halaamaan toisiaan ainaki melkein ilman mitään estoja. Kuljin koko päivän sydän kaulassa kuristamassa ihmisiä ja raapustamassa nimeäni muiden lappusiin niinku joku julkkis. Tänä vuonna ystävänpäivä oli vähän vähemmän tapahtumarikas viime vuoteen verrattuna mut raahauduttiin kuitenki koulun jälkeen toveriporukalla Annille istumaan iltaa, juomaan teetä ja pelaamaan Cluedoa. Salapoliisityötä ei kuitenkaan koskaan saatu päätökseen, ehkä sain lievän yliannostuksen kofeiinia, makeutusaineita tai e-koodeja mut mun olo oli ku auton alle jääneellä oravalla joten ryömin peiton alle ulisemaan kärsimystäni. Sain Annista seuraa ja loppuilta meniki sitte peittovuoren alla jokseenki vajaassa tilassa ja jutut oli sen mukasia. Ei valittamista kyllä, sain jopa kylkiäisinä melkeen täyden pullon zeroa mukaan.

Mun sydänjuuria raastaa näiden kuvien surkea värimaailma, luonnonvalo where are you? Lisäks poden järkyttävää identiteettikriisiä enkä oikeen tiedä miten päin mun pitäis olla, se ikävä kyllä jättää jälkensä myös mun postausten laatuun ja määrään. En haluais päivitellä tällästä kurjaa mussutusta joka ei tyydytä mitään osapuolta, joten aattelin pitää pienen breikin tän blogin suhteen. Kyseessä ei oo siis mikään varsinainen tauko, ehkä muutaman viikon aikalisä että saan vähän koottua ajatuksiani ja voin jatkossa tuottaa jotain laadukkaampaa josta on enemmän iloa teille ja mulle. Jotta tää tilanne ei jäis roikkumaan mihinkään tyhjyyteen ni voin luvata palaavani tältä pieneltä blogilomalta viimestään mun synttäreiden jälkeen eli maaliskuun puolivälissä. Inhottaa tehä näin mutta ehkä saan tässä tulevan kuukauden aikana selvitettyä mieleni sopukoita ja lisää inspiraatiota bloggaamiseen, tykkään tästä ihan hirmupaljon enkä halua missään nimessä lopettaa mut tää on ollu viimeaikoina lähes pelkkää pakkopullaa joka kyllä paistaa rivien välistä. Jos pärjäätte muutaman viikon ilman mua ni lupaan jaella keksejä kaikille ! En sentään katoa maailmankartalta mihinkään, päivittelen edelleen päivittäin instaa ja askia joissa mua saa käydä kiusaamassa ilomielin. Heipsu kaikki, nähään pian ! Älkää karatko mihinkään :--)

6 comments

 1. Hyvä, ettet sentään lopeta tätä sun blogia! Tää on nii mahtava ja inspiroiva blogi! :) siks aattelinki kysyä onko sulla jotaki vinkkejä blogin ulkoasun ja bannerin muokkaamiseen? Tai onko jotaki sivua/sivuja, joissa on hyvät ja selkeet ohjeet? :D Innolla ootan sun seuraavaa postausta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo lopettamassa vielä pitkiin aikoihin, tarvin vaan vähän aikaa koota ajatuksiani että saisin tätä laatutasoa vähän nostettua :-D kiitos paljon ! oon ettiny omat koodini ja muut tälläset aika lailla satunnaisista paikoista mut koodikielella.blogspot.fi tarjoaa kyllä tosi laajan määrän erilaisia ohjeita !

   Delete
 2. Voiettä mä vaan tykkään sun blogista! Mulla ois toiveena, et jos sitten joskus linkkaisit vaikka sun suosikki blogit jossai postauksessa? Mut piä vaa lomaa blogista jos siltä tuntuu, mut muista tulla takas tänne kirjottelee kaikkee kivaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti paljon ! voisin joskus väsätä tollasen, kiitti ideasta :--)

   Delete
 3. Mikä malli sulla on tässä blogissa? :D

  ReplyDelete