searching for sanity

IMG_6150 IMG_6277

Tet-viikko on nyt ohi joka tarkottaa käytännössä sitä, että voin viimein hengittää ja keskittyä seuraavat pari päivää mun suosikkipuuhaan eli nukkumiseen. Olin siis ala-asteella kuluneen viikon paimentamassa pikkulapsia ja sain kyllä yllättyä positiivisesti - mut tunnetaan kylmänä lapsivihaajana joka ei hirveemmin innostu prinsessaleikeistä eikä herkistele vauvanjalkakuville. Siks tonne meneminen epäilytti vähän, koska en omasta mielestäni osaa käsitellä lapsia yhtään mut ehkä se koskee lähinnä alle kouluikäsiä, viikko oli itseasiassa suurimmaks osaks älyttömän kiva ja tykkäsin hirmupaljon niistä alle 10-vuotiaista vaahtosammuttimen kokosista hassuista. Tunne oli ilmeisesti ainaki jokseenki molemminpuolinen, monet lapset hymyili ja moikkaili käytävillä, kehuja sateli joka luokassa ja sain parilta tytyltä vielä ite tehtyjä lahjojaki. En tiiä pitäiskö tästä olla jotenki huolissaan, onko musta tulossa pehmo? Apua.

Olis kiva jakaa tänne joskus jotain kunnon nassukuvia mut oon niin vakiintunu ottamaan niitä iphonella etten enää saa mitään ihmismäisiä kuvia kameralla, olispa puhelimen kakkoskamera vähän vähemmän pikseli ni siitä olis jotain iloaki. Järkkärit on sellasia valtavia möhkäleitä jotka ei oo ikinä mukana oikeissa paikoissa ja puhelimella otetut kuvat ei kelpaa laadun puolesta mihinkään. Aaaagh sanokaa etten oo ainut jonka sydäntä tää raastaa.

16 comments

 1. Haluaisin vaan kiinnostuksen vuoksi kysyä että milloin pääsit indiedays inspirationiin mukaan?

  ReplyDelete
 2. Et oo todellakaan ainut jota ärsyttää tuo kamera juttu! Ei jaksais aina sitä järkkäriä kuletella mukana, mutta kun puhelimella tulee niin surkeita kuvia >:(

  ReplyDelete
 3. oon enemmän ku samaa mieltä ton naamakuva/kuvien kanssa ! ois kätsä sellanen et järkkäri ja puhelin samassa silleen sniikisti :-D & sä ja luna ootte kummatki tosi lutusia :-3

  ReplyDelete
  Replies
  1. ohhh niimpä ! tai vaikka puhelimeen superhyvä laatu .. hehe kiitti c:

   Delete
 4. mil/mite teet sellaset ihme hymiöt instas ja askis :)

  ReplyDelete
 5. Upeit kuvii ! Hah toi gallup juttu ei näytä hyväksyvän kieltävää vastausta kun hyppää tähän koko ajan uudelleen xD no vastataan sitte !

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti ! haha, jääräpäinen tapaus :-D

   Delete
 6. mistä toi reppu on, ihana!

  ReplyDelete
 7. Lumia 1020 vois olla ratkaisu sun ongelmaan, siinä on ihan superhyvä kamera (41megapikseliä) ja se kulkee kätevästi aina mukana. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kamera kuulostaa kyllä houkuttelevalta, en tosin oo lumioiden ystävä joten ehkä pitää vaan pysyä iphonessa x)

   Delete