five blog faves

Blogeja tuli tohon postaukseen reilusti yli 200, ja kuuliaisesti kulutin kaikki iltani lueskelemalla niitä läpi. Oon tositosi nirso myös blogien suhteen, ja mulla oli tietty visio siitä, mitä haluan ja mistä tykkään. Niistä yli 200 blogista nää viis erottu kuitenki poikkeuksellisen hyvin ja kuvastaa aikalailla täydellisesti sitä, minkä tyylisistä blogeista tykkään. Tässä näätte siis mun käsityksen täydellisyydestä blogien muodossa ! Nää blogit ei oo minkäänlaisessa tietyssä järjestyksessä, ne on vaan laitettu summanmutikassa peräkkäin.

INMYWAY
emi - in my way
Emin blogi on ollu ehdottomasti mun suosikkiblogi jo ties miten kauan. Tiesin heti, että jos Emi linkkaa bloginsa, niin se pääsee varmasti tähän postaukseen ! haha. Pakko sanoa, että en tiiä ainuttakaan näin hyvää blogia. Kuvat on yksinkertasesti aina upeita ja blogissa on ihana tunnelma. Kirjottaja on persoonallinen ja oikeesti mielenkiintonen, eikä sellanen peplumrievuilla ja nahkalaukuilla kuorrutettu keskijakausblondi, joita mahtuu kolmekymmentä tusinaan. Apua oikeesti, voisin jatkaa tätä ylistämistä rivitolkulla. Täydellinen blogi ja täydellinen bloggaaja !
MORNINGCOFFEE
essi - a cup of a morning coffee
Essin blogi on mulle ihan uusi tuttavuus, sillä bongasin sen vasta tästä linkkaa blogisi -postauksesta. Rakastuin kuitenki ihan täysin ! Kuvat on jälleen kerran tosi hienoja ja ulkoasu älyttömän upee. Yleensä inhoan kuvissa kaiken maailman feidausefektejä ja muuta ryönää mut tässä blogissa toi mustavalkosuusefekti oikeesti toimii ja helvetin hyvin toimiiki. Jälleen kerran blogin tunnelma osottautuu tosi tärkeeks.
HIGHERDREAMS
assi - higher dreams
Assin blogin lukijana oon ollu tosi kauan, ja tääkin blogi kuuluu kyllä mun suosikkien joukkoon. Taas kerran pakko mainita tosi kivoista kuvista ! Tykkään muutenki tän blogin rennosta fiiliksestä, joka välittyy tosi hyvin kuvien kautta. Kokovalkoset ulkoasut miellyttää mua tosi harvoin, mutta tässä blogissa ulkoasu on yksinkertasuudessaan tosi ihana ! Tykkään  varsinki bannerista ihan superpaljon.
REALITY
iida & janina - escaping from reality 
Tähän blogiin oon törmänny pari kertaa aikasemmin demissä, mut vasta nyt klikkasin itteni lukijaks. Ulkoasu on jälleen kerran just mun mieleen, sivussa oleva banneri on älyttömän kiva ja kuvat käsittämättömän hienoja. Tää taitaaki olla ainut kahden kirjottajan blogi jota luen, sillä yleensä en niistä hirveesti tykkää, mut tää todellaki nappas ! Jäin selaamaan vanhoja postauksia varmaan tunniks, haha.
RUNNINGLIONS
iida - running from lions
Tääkin blogi oli mulle uusi tuttavuus, tosin ihan mielettömän hyvä sellanen ! Nimi on kivan persoonallinen eikä sellanen mylifeasanaalitappi, justbelieveineivittukiinnosta -skeida. Once again mielettömän kivoja kuvia ja symppiksen olonen bloggaaja. Pakko muuten mainita, et Iidalla on mielettömän kivat hiukset !

Tässä oli mun suosikit, klikkailkaa noista kuvista ittenne blogeihin, ehkä löydätte uutta luettavaa ! :-)

30 comments

 1. mahtavia blogeja kyl ! :-)

  ReplyDelete
 2. entä, jos joku oikeesti onki oma ittesä sellasena keskijakaus blondina ? en tosiaa itte oo sellane, mut tässä elämän aikana oon oppinu sen, et jokane on kuiteki jossai vaiheessa elämääsä oma ittesä ja jos joku nyt välttämättä haluu olla kauheen massa ja se on sen tyyli nii so ? :-)

  mut muuten sulla on kyl kiva blogi ja oon seuraillu tätä aika kauan !

  ReplyDelete
  Replies
  1. sitte on, ei se ihmisestä mitään kerro mut henkilökohtasesti en hirveesti tosta kuvaamastani tyylistä diggaa :-) en mäkään massasta mihinkään poikkea, mut meinaan sitä, että koska tää peplum-nahkalaukku-keskijakaus -tyyli ei oo yhtään mun juttu, ni en sellasista blogeistakaan innostu. jokainen saa toki olla oma ittensä, ei siinä mitään väärää oo jos sattuu keskijakauksen ja blondit omistamaan :-D kiitos !

   Delete
 3. holy shiiiit kiitos ihan sikana!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ole hyvä vaan, sulla on upee blogi ! :-)

   Delete
 4. whaat kiitos ihan sikana!! =) ja saanko kysyy miten oot törmänny meijän blogii demissä ku meist ei kumpikaa käy siel?:o

  ReplyDelete
  Replies
  1. eipä mitään :-) muistaakseni joku linkkas sen joskus johonki sellaseen 'linkatkaa hyviä blogeja' tms keskusteluun :D

   Delete
  2. aaa !! no hauska kuulla et joku pitää meijän blogii hyvän! :D

   Delete
  3. todellaki, minä muunmuassa ! :-D

   Delete
 5. omg en kyl odottanu tätä yhtään :D kiitti paljon

  ReplyDelete
 6. Oiii ihana blogi ja kuvat!!! <3 Banneri on kans ihan sika hieno! :o Sait lukian lisää :)

  http://viivimatilda.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. oooo kiitti hirmusesti ♥♥♥!

  ReplyDelete
 8. kaikki noi blogit oli ihan samanlaisia D: lonkut loistaa tänne asti

  ReplyDelete
  Replies
  1. no se se idea on, että just tollasista tykkään :-D ei mua kiinnosta mitkään kynsiblogit.

   Delete
  2. harvempi blogi erottuu oikee kunnolla massasta jos on samantyylisiä niin se vaan on :D hyviä blogeja oli (:

   Delete
 9. voi että. kiitos. :----------)

  ReplyDelete
 10. hei voisitko tehdä postauksen missä näytät miten muokkaat kuvias kun muokkaat niin siististi noit kuviis!!:))

  ReplyDelete
 11. mikä toi bannerin fontti on :--?

  ReplyDelete
 12. Heii sulle ois haaste mun blogissa. :-)

  http://pauliiinas.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 13. sun mielipiteet on yleensä hyviä, mut mikä sä oot arvostelemaan keskijakausblondeja? esim mulle ei sovi sivujakaus enkä ala värjäämään mun hiuksia turhaan, koska tykkään tästä väristä. mut jostain syystä toi keskijakauskin _aina_ yhdistetään kaikkeen massaan. voi luoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kaivakaa nyt ne kivet pois pillustanne, en oo sanonu että niissä olis mitään vikaa :D heitto vaan hei ! meinaan että suurin osa kaikista muotibloggaajista noudattaa just tota tyyliä ja ei oo mun juttu, en väitä että sillä olis mitään väliä millanen jakaus jollaki on :p

   Delete