Q & A

LIFESTYLEME
käytkö töissä? missä?
en vakituisesti, mulla on kyllä kesätyöpaikka :)

oletko liikunnallinen?
en yhtään, en oo koskaan ollutkaan.

mitä urheilua harrastat?
en voi varsinaisesti sanoa harrastavani mitään urheilua, alan kyllä käymään lenkillä ku nuo tiet sulaa ja pyrin käymään salilla kerran viikossa :)

mitä harrastat?
soitan pianoa ja tanssin.

miten pitkä oot?
suunnilleen 160cm.

mikä on sun aito hiusväri?
se on aika lähellä tätä mun nykystä, se on vähän vaaleempi ja eri sävynen. sellanen perusruskea.

ootko pessimisti?
aika lailla joo.

piätkö itteäs ylipainosena?
en, koska en painoindeksien tai minkään muunkaan mukaan oo ylipainonen. mun mielestä mulla on kyllä varaa laihtua.

ootko grammar nazi?
en nyt sanois, saatan kyllä ihan vittuillakseni korjailla välillä ihmisten kielioppivirheitä ja muita mut sorrun niihin itekki vähän väliä :D

saatko koskaan raivareita? entä itkupotkuraivareita?
en sinänsä, mun raivo ja ärsytys purkautuu yleensä vaan tosi vittuuntuneena ja epäkohteliaana käytöksenä ja musta huomaa kilometrin päähän ku mulla on huono päivä. varsinaisia raivareita on kyllä aika harvoin ja neki kohdistuu yleensä sellasiin ihmisiin jotka ärsyttää mua :D

miksi olet niin negatiivinen ihminen?
en oikeestaan tiiä, se tulee perusluonteen mukana. ja mulla on tälläki hetkellä sellasia asioita mitkä pitää fiilikset aika alhaalla ja en jaksa ylläpitää mitään positiivista asennetta niiden takia.

mikset ikinä syö koulussa mitään?
oon tosi-tosi-tosi nirso ja koulun ruoka on suoraan sanottuna ihan täyttä skeidaa melkeen joka päivä, pärjään hyvin ilmanki.

ootko mielestäs enemmän positiivinen vai negatiivinen ihminen?
negatiivinen, en kovinkaan usein osaa aatella asioista tai ihmisistä niitä hyviä ja positiivisia puolia vaan nään melkeenpä kaikessa aina ensimmäisenä ne negatiiviset puolet.

ootko mielestäsi liian laiha?
en lähelläkään.

montako kuppia kahvia juot päivässä vai juotko?
riippuu vähän päivästä, joskus en juo yhtään, joskus yhen tai kaks. normipäivänä juon yleensä about sen kupillisen :)

ootko järjestelmällinen ihminen?
en kovin. tietyt tavarat on kyllä aika usein järjestyksessä mut suurin osa mun tavaroista on ihan missä sattuun ! oon myös tosi huolimaton ja hyvä hukkaamaan asioita, joten en välttämättä ihan ensimmäisenä menis itteäni järjestelmälliseks kuvailemaan :D

onko suhun helppo tutustua?
oon aika ailahtelevainen ihminen, joten riippuu vähän siitä millä tuulella oon. mut näin yleisesti sanoisin, että joo :) riippuu tietysti siitä, millanen ihminen on. jos ensivaikutelma on just sellanen ihmistyyppi mistä en tykkää yhtään tai ihminen vaikuttaa muuten vaan tosi rasittavalta ja luotaantyöntävältä ni en ees yritä esittää että jaksaisin huomioida sitä, mut jos ihminen vaikuttaa mukavalta ja tutustumisen arvoselta ni sanoisin että kyllä muhun on aika helppo tulla tutustumaan jos vaan uskaltaa, oon usein tosi huonolla tuulella ja näytän siltä et syljen myrkkyä jos joku tulee liian lähelle. 

ootko luotettava?
niille, joiden luottamuksen haluan säilyttää ja joiden asioita en halua kertoa eteenpäin. jos joku mun hyvistä kavereista kertoo mulle jotain ni pidän sen itelläni. jos joku puolituttu tulee kertomaan jotain ja haluaa, ettei sitä kerrota kenellekkään ni en oo paras vaihtoehto siihen, mulla on taipumusta olla aika välinpitämätön sellasten ihmisten tunteiden ja asioiden suhteen joista en välitä ja jotka ei oo mulle tärkeitä ja en voi väittää että pitäisin jotenki sydämen asiana olla kertomatta niiden asioita eteenpäin.

ootko aito vai feikki?
riippuu vähän sitä, mikä on kenenki mielestä aito ja mikä feikki. pyrin kuitenki olemaan joka tilanteessa oma itteni ja seisomaan mielipiteideni takana enkä esitä mitään muuta ku oon :)

kerro vähän päivistäs?
tavallisena koulupäivänä herään siinä suunnilleen 6:45, meen suoraan meikkaamaan ja laitan samalla hiukset, sen jälkeen syön ja heitän jotain päälle ja lähen äitin kyydillä kouluun joskus kasin jälkeen. siinä sitte kärsin koulussa sen 6 tuntia, kävelen kotiin ja jos ei oo mitään turhaa kuten kokeet ni meen suoraan koneelle ja chillaan siinä sen pari-kolme tuntia. illalla katon yleensä emmerdalen ja salkkarit, saatan tehä läksyt, syön jotain, revin meikit naamasta ja käyn suihkussa ja pyörin ympäri taloa vähän aikaa. meen nukkumaan yleensä siinä joskus 10 - 10:30 :)

RELATIONSHIPS
kuka on sun elämän tärkein ihminen?
en osaa sanoa vaan yhtä, mut Sofia ja Jenna on kyllä ihan kärjessä. on myös sellasia joita en halua tähän sanoa :)

kaverit vai parisuhde?
kaverit. bros before boyfriends.

onks Aslak ihana?
onhan se :3

millasta on seurustella?
ei aina niin hohdokasta ja sokerista ku sitä kuvittelee. yleensä se kyllä antaa energiaa ja tuo kaikkea positiivista ja kivaa elämään ja piristää tavallisia päiviä :) on kiva tietää et joku välittää ja osottaa sen. sen lisäks se tuo myös ongelmia ja muuta vähemmän mukavaa, se on vaan itestä kiinni pääseekö niistä yli.

miks Aslak ja sun 'leffaporukka' ei hengaa yhessä?
ne ei oo kaikki mitään kauheen hyviä kavereita keskenään ja ne ei oikeen tuu toimeen tai diggaa toisistaan, homma toimii paremmin ku pitää kaverit ja poikaystävän erillään :)

kenen kanssa käyt syvällisimmät keskustelut?
Sofian. kaikkea syvällistä tulee kans puitua Aleksin ja Jennan kans.

ketkä on sun 3 parasta kaveria?
Sofia, Jenna ja Anni.

onko teillä hyvä luokka?
pääpiirteittäin joo, on siellä aika paljon niitä ihmisiä jotka laittaisin laatikkoon ja heittäisin mereen ilman mitään ongelmaa mut mun mielestä meillä on hyvä luokkahenki ja mahtava luokka ainaki yleensä :)

vaihtaisitko luokkaa jos voisit?
en, vaihtaisin kyllä ihmisiä pois meidän luokalta ja ottaisin muilta luokilta ihmisiä tilalle mut millekkään muulle meiän koulun kasiluokalle en vaihtais.

ketkä on sun parhaat kaverit? miks?
niitä on aika paljon, mut kunnolla mun parhaiks kavereiks sanoisin edelleen Sofian, Jennan ja Annin. ne on ollu mun parhaita kavereita lähemmäs 10 vuotta kaikki ja ne on mulle ihan älyttömän tärkeitä, en olis pärjänny ilman ketään niistä. kaikki kolme on sellasia ihmisiä joiden kans viihdyn tosi hyvin ja tykkään viettää aikaa :) muita sellasia on kans Aleksi ja Pasi ! 

parhaat kaveripoikas? (poikakaveria ei lasketa)
Aleksi, Pasi ja Akseli. Peteä näkee nykyään ihan sairaan harvoin eikä me pidetä enää niin paljo yhteyttä mut oltiin joskus melkeen parhaita kavereita ja Akilta ja multa meni välit mut molemmat olis ennen kuulunu myös tähän listaan :)

kauanko oot seurustellu?
vähän yli 2kk :)

ootko seurustellu ennen?
en.

mikä on parasta poikakaverissas?
sillon ku en oo ite ihan täysin haudasta noussu ja vittuuntunu ni sen jutut saa hyvälle tuulelle ja se on tosi hyvää seuraa. se osaa olla tosi ihana ja kultanen ja jaksaa mua ihmeen hyvin vaikka oon aikamoisen hankala tapaus :D Aslakin kans on kiva ihan vaan chillata ja viettää aikaa eikä sen kans tuu oikeestaan riideltyä mistään isommasta :)

entä ärsyttävintä?
sillä on aika rasittava tapa tökkiä ja kiusata mua tosi usein, oon sen verran kosketusherkkä et ärsyynnyn siihen tosi helposti ja alan yleensä raivoamaan :D se ei myöskään osaa pysyä viittä sekuntia paikallaan ku mä taas kuulun niihin ihmisiin jotka vois helposti maata koko päivän selällään ja vaan tuijottaa kattoa puhumatta mitään. 

vihaatko monta ihmistä?
en voi sanoa kovin monesta ihmisestä että oikeesti vihaan niitä mut inhoan tosi tosi monia. nään ihmisistä ensimmäisenä ne huonot puolet ja pienetki piirteet ihmisissä ärsyttää mua. arvostelen ihmisiä myös aika rankasti ja mulla on paljo ennakkoluuloja.

montako läheistä kaveria sulla on?
se raja mun kavereiden ja läheisten kavereiden välillä on aika hämärä mut sanottaisko että noin 5-6 on sellasia joita voin sanoa mulle tosi läheisiks :)

ootko läheinen äitis kaa?
juu, ollaan me varmaan läheisempiä ku suurin osa. pystyn puhua sille aika lailla mistä vaan jos haluan ja me tullaan yleensä tosi hyvin toimeen. me kyllä myös riidellään ja väitellään kaikesta melkeen päivittäin ja meillä on aika paljo mielipide-eroja ja molemmat on aika jääräpäisiä, joten niitä riitoja tulee aika usein :p

miten kuvailisit kavereitasi?
luotettavia, tosi hyvää seuraa, samalla aaltopituudella, hyvät jutut, jäätäviä paskanpuhujia, retardeja ja vammasia, supertärkeitä, ihania, hyviä puhumaan kaikkea syvällistä, niiden kans ei tuu tylsää, huonot ja ihan päättömät ideat, aitoja ja vähän kummallisia otuksia :)

asuuko Aslak kaukana?
juuu kyllä se aika, on tästä sinne sellaset 12km lyhyintä reittiä, muuten sellaset 15-20km.

mikä toi teiän leffajuttu on ja ketä siihe kuuluu?
me pidetään leffailtoja silloin tällöin, enemmänki niitä vois kyllä varmaan kutsua hengausilloiks mut basically keräännyttään jollekki kattomaan leffaa, mussuttamaan jotain ja puhumaan kaikenlaista ja ihan vaan viettämään aikaa. siihen kuuluu mun lisäks Anni, timppa, Pasi ja Aleksi. Iiro on myös aina sillon mukana ku se ei keksi tarpeeks hyvää tekosyytä jäädä pois :D Myllymäen Pete ja Sofia on kans ollu pari kertaa mut pääasiassa me 5.

mikä on Aslakin paras puoli?
varmaanki se, että se on paljo spontaanimpi ja ilosempi ihminen ku minä ja saattaa joskus hyvällä tuurilla tartuttaa osan siitä muhun.

kerro millasia sun kaverit on?
kaikki on oikeestaan tosi erilaisia. jokaisessa on hyviä ja huonoja puolia mut sanoisin et oon todella onnekas ku mulla on näin hyviä kavereita, ne on aina ollu mun tukena ja tiiän että voin luottaa jokaiseen niistä. ne on älyttömän hyvää seuraa eikä ota mitään liian vakavasti, suurin osa aika lailla samanlaisia ihmisiä ku minä joten niiden seurassa on tosi mukavaa olla :)

faveopinions
Justin Bieber vai One Direction?
Justin, 1D'n musiikki ei oikeen enää iske.

hipster-indie, vai nrj-pop?
molemmat on hyviä, mut kyllä varmaan sellanen nrj-pop on enemmän mun genre :)

lempi hedelmäsi?
mandariini 

paras leffa? 
en osaa sanoa yhtä tiettyä, apua. final destinationit ja sawit on ainaki tosi hyviä !

minkätyylisistä leffoista tykkäät? oon saanu sen käsityksen ettet tykkää muista ku kauhuleffoista =D miksi?
oikeessa oot, katon oikeestaan vaan kauhuleffoja :D mut niiden lisäks tykkään kaikista perus teinidraamoista. kauhuleffat vaan on ihan helvetin hyviä jos ne on hyvin tehty, niitä on mukava kattoa ja monissa on tosi hyvä juoni :)

mikä on sun lempiruoka?
tonnikala-katkarapu-jauhelihatortillat 

sun lempiaurinkolasit?
mulla on oikeestaan vaan yhet aurinkolasit, sellaset perus valkoset feikkiraybanit. niillä mennään :)

lempijuoma?
fantan metsämarjalimsa, parasta mitä löytyy D: 

paras lomamuistos?
viime kesänä unkarissa, maattiin keskellä yötä hotellin katolla peittojen alla kattomassa tähtiä ja näin mun ihan ekan tähdenlennon :3

paras muistos muuten vaan?
näitä on ihan sairaaaaan paljon, menis ikuisuuksia luetella :D en osaa valita vaan yhtä.

paras paikka jossa oot käyny?
lontoo tai kypros :)

paras kesä?
2012 ! 

paras vuosi?
tähän mennessä 2012 oli paras, saa nähä mitä tulevaisuus tuo :)

millasista ihmisistä tykkäät?
rauhallisista ja mukavista, jotka osaa tilanteen ja tarpeen vaatiessa heittäytyä sekopäiks ja retardeiks, joilla on hyvä ja vähän kieroutunu huumorintaju mut pohjimmiltaan mukava luonne. tykkään sellasista, jotka ei oo liian positiivisia tai mitään ilopillereitä, joille on helppo puhua ja jotka osaa ja tykkää valittaa elämän turhista asioista ja dissata kaikkea ja kaikkia mut jotka osaa nauraa jutuille ja pitää hauskaa. 

millanen ihmistyyppi ärsyttää eniten?
ylipositiiviset ja pumpulissa elävät sateenkaariponi-ihmiset joiden mielestä elämä on niin ihanaa iloista ja "ihanaa kun tulee kesä ja linnut laulaa ja ai että on nätti päivä" ja voi vittu.

lempikarkkis?
en oikeestaan syö karkkia ollenkaan mut suklaa :3

onko Justin Bieber hot?
on, todellaki. sen musiikista oon kyllä tykänny jo monta vuotta mut ulkonäöllisesti en oikeen digannu siitä pottalettiversiosta, nykyään Justin on kyllä tosi hyvännäkönen :)

missä haluaisit asua?
jos ihan suomen sisällä ni jyväskylässä tai pääkaupunkiseudulla, jos ulkomaat lasketaan mukaan ni britanniassa, australiassa tai jossain lämpimässä osassa pohjois-amerikkaa :)

beautyfashion
nimeä kolme pakkomeikkiä ja -vaatetta.
meikeistä puuteri, ripsari ja peitepuikko, vaatteista sukkahousut, farkut ja musta toppi !

missä kaupoissa käyt?
aika lailla kaikki perus ja sellanen mikä esim. kokkolasta löytyy. jim&jill, h&m, cubus, mick's, jc, gina tricot, glitter.. tietty jos on vähän laajemmat mahollisuudet ni valikoimaan kuuluu kaikki monki, zara, forever 21, bershka ja nämä !

miten hoidat ihoas?
aamulla pesen kasvot vedellä ja laitan jotain kosteusvoidetta ja kasvovettä. illalla pesen meikit ihan tavallisella meikinpoistoaineella, käytän kasvovettä ja kasvorasvaa ja laitan tiettyihin kohtiin desinfiointiainetta ja sinkkivoidetta. silmien ympärille laitan jotain kosteuttavaa juttua ja silmänympärysvoidetta ja ripsiin ripsienhoitoainetta :) kuorin myös kasvot pari kertaa viikossa, basically that's it.

kuinka kauan sulla menee joka päivä hiusten laittoon ja meikkaamiseen?
meikkaamiseen sellaset puoli tuntia, hiusten laittoon vartti.

mitä meikkejä käytät päivittäin?
ripsiväriä, meikkivoidetta, peitepuikkoa, jotain silmänalusmössöä, puuteria, poskipunaa ja luomiväriä.

suoristatko hiukset joka päivä?
jos oon menossa jonnekki ni joo :)

mikä on meikki, mitä ilman et pärjäis päivääkään?
puuteri !

kauanko käytät aamusin aikaa laittautumiseen?
about 45 min.

miten kuvailisit tyyliäs?
vaihteleva, ei mitenkään erikoinen tai kovin tyttömäinen, sellanen perus tennarityttö joka tykkää kaikesta aika tavallisesta ihan koruista miesten t-paitoihin :)

mitkä ois sun unelmahiukset?
pitkät, tummat, kiharat ja paksut 

entä jos saisit valita ihan sama keneltä näyttäisit, nii keltä?
en osaa sanoa yhtä tiettyä mut ottaisin piirteitä mm. Vanessa Hudgensilta, Jessica Jarrellilta ja monilta sellasilta ihmisiltä jotka tunnen :)

voitko esitellä meikkis?
en tiiä onko niissä kauheesti esittelemistä mut juu, vois sitä joskus :D

tekisitkö joskus meikki- ja hiustutoja?
oon itseasiassa aika huono laittamaan hiuksia tai meikkaamaan yleensäkkään, en osaa mitään siistiä tai spesiaalia :D hiukset osaan tasan suoristaa ja kihartaa ja meikkaaminenki rajottuu siihen perus päivämeikkiin. jos ne jotain kiinnostaa ni voin toki mut mihinkään sen kummempaan mun taidot ei riitä :)

SCHOOLFUTURE
huonoin koenumeros?
ala-asteelta mieleen on jääny joku seiska ja seiskalla taisin saada jostain kuullunymmärtämisestä 7+.. tänä vuonna huonoin on ollu 9 :)

lempi kouluaine?
englanti 

nauratko tunneilla?
riippuu vähän päivästä ja tunnista, joillaki tunnilla huudan ja ulisen ja nauran koko tunnin, joillaki istun vaan hiljaa sanomatta sanaakaan. 

mitä meinaat tehä kesällä? 
ripari, käyn lontoossa, oon kesätöissä, sit on festarit ja kaikki. toivon mukaan rusketun, chillaan ja vietän paljo aikaa kavereiden kans ! :) 

onks sul kesätöitä?
jep, oon pari viikkoa töissä s-marketissa :)

mikä on sun suurin unelma?
olla viimeinki onnellinen ja päästä eroon kaikesta siitä mikä tällä hetkellä pilaa ja haittaa mun elämää, päästä asumaan ja tekemään töitä ulkomaille ja elää niiden ihmisten kans jotka on mulle tärkeitä.

mihin haet yläasteen jälkeen?
meen lukioon, en kylläkään tiiä vielä minne. kaustiselle tai kokkolaan varmaanki :)

aiotko mennä musiikkilukioon?
jos mun on ihan pakko, mielellään en menis sinne.

ootko hyvä koulussa?
sanoisin että joo, mun numerot on hyviä ja aika paljon keskitasoa ylempänä. lukuaineissa pärjään hyvin mut kaikki käsityöt, kuvis ja liikunta on sit niitä heikompia osa-alueita.

unelma-ammattis?
haluaisin työskennellä ulkomailla ja pääasiassa englanniks, muuta en osaa vielä tässä vaiheessa sanoa :)

millon sulla on ripari ja konffis? 
ripari on kesäkuun alussa, konfirmaatio juhannuksena.

millasen riparilookin hommaat?
se on vielä vähän auki, en oo vielä ees kattonu mekkoa tai miettiny mitään ! ei luultavasti mitään kauheen näyttävää, jotain ihan seminättiä mitä sattuu löytymään :)

miten oot niin hyvä koulussa?
suoraan sanottuna mua ei kiinnosta siellä mikään vittuakaan mut haluan hyviä arvosanoja ja hyvän todistuksen joten oon pakottanu itteni olemaan. en voi väittää että panostaisin kauheesti mut mulla on tietty lukutyyli ja rutiini miten luen kokeisiin ja se toimii mulla. haluan menestyä ja saada hyvän ammatin ja elämän, siinä on mulle ihan riittävästi motivaatiota yrittää pärjätä ja opiskella :)

mitä suunnitelmia kesäks?
lontoon matka, ripari, festarit, auringonotto, valvotut yöt ja perus kesämeininki ja reissaaminen ! :)

OTHERSTUFF
sininen poni?
ei, violetti.

näetkö koskaan lentäviä lehmiä?
nojuu, aina välillä nurkan takana vilahtaa jokunen.

onko kivaa tuntea invisible men?
totta vitussa !

mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?
koneen (jossa on nyt oletettavasti nettiyhteys), kissan ja mandariineja. 

mitä tekisit 10 000 eurolla?
ottaisin isäpapasta mallia ja lähtisin pariks viikoks Floridaan !

mikä sulle on suuri summa rahaa? lähemmäs 50e, 200e vai enemmän?
mulle jo parikymppiä on aika paljon, mut jos 'isosta' summasta puhutaan ni varmaan siinä satasen paikkeilla.

tuleeko sulle lehtiä?
juuu, aku ankka ja demi :)

käytätkö enää keekkiä tai instaa?
keekkiä en oo käyttäny pitkään aikaan mut instaa käytän edelleen ! se innostus on kyllä vähän hiipunu ton nykysen puhelimen myötä mut edelleen aktiivisesti siellä pyörin :)

moi elsa ootko pippeli?
ihan ehdottomasti

millon on sun kissas synttärit?
12. toukokuuta :)

entä sun?
10. maaliskuuta !

mihin aikaan heräät?
kouluaamusin 6:45, viikonloppusinki herään kyllä yleensä jo ennen kymmentä. en vaan yksinkertasesti osaa nukkua pitkään ! :D

mitä lemmikkejä sulla on ollu?
pienenä mulla oli kani vähän aikaa, sen jälkeen mulla on ollu kolme kissaa joista tuo viimesin pyörii edelleen nurkissa :) ja on sitä joskus pidetty ties mitä etanoita ja sisiliskoja lasipurkeissa ja annettu kaloille nimiä ja kaikkea.

jos saisit olla päivän joku, kuka olisit?
en osaa oikeestaan sanoa tiettyä henkilöä, mut joku poika ehdottomasti !

huomaatko ihmisten tunteet helposti?
sanoisin että joo, nään aika helposti ihmisistä läpi ja nään niiden tunteet. riippuu nyt tietenki vähän tapauksesta ja näin, en mä mikään selvännäkijä oo mut kyllä osaan omasta mielestäni tulkita ihmisten käytöstä ja tunteita ihan semihyvin :)

miten purat vihas?
mulla paha tuuli ja kaikki tällänen purkautuu yleensä vittuiluna ja ärsyynnyn ihan turhasta ja tosi pienistä asioista ja myös näytän sen. saatan alkaa huutaa jollekki melkeenpä ihan tyhjästä tai sanoa tosi ilkeesti. oon oikeestaan aika huono käsittelemään tai purkamaan mun vihaa oikein, se ilmenee aina tollasena lyhytpinnasena ja ärtyneenä käytöksenä.

mikä puhelin sulla on nyt?
käytän pääsääntösesti mun veljen vanhaa kännykkää, josta en osaa sanoa mitään muuta ku et se on htc'n puhelin. käytän myös sitä vanhaa iphonea, se ei vaan enää tunnista sim-korttia mut muuten kyllä toimii ihan hyvin ! :)

mitä objektiiveja ja kamerakamoja sulla on?
toistaseks mulla on vaan tuo perus 18-55mm, oon kyllä aatellu hommata pian toisen objektiivin. multa löytyy minikokonen jalusta ja sit lisäks studiopaketti johon kuuluu pari langatonta salamaa ja kaikki tällänen oheistavara, sen käytön opettelu on kyllä vielä vähän vaiheessa :D

paljonko saat viikko-/kuukausirahaa?
mulla ei oo minkäänlaista viikko- tai kuukausirahaa, saan rahaa oikeestaan vaan hyvistä koenumeroista :p

minkä värinen hammasharja sulla on?
oranssivalkonen !

pesetkö hampaat aamuin illoin?
melkeen poikkeuksetta joo :)

osaatko puhua hyvin englantia?
sanoisin että ikäsekseni joo ja tavallista tasoa paremmin :)

entä muita kieliä?
muissa kielissä en oo niin hyvä, ruotsissa oon vaan ihan semi ja ranskaa en koskaan ees oppinu.

ootko käyny ulkomailla? jos oot niin missä tai mihi menisit?
juu, aika montaki kertaa :) espanjassa x 6, kyproksella, iso-britanniassa, ranskassa x 2, monacossa, virossa varmaan sata kertaa, ruotsissa ja unkarissa. menisin varmaanki amerikkaan kaliforniaan tai floridaan ! 

mitä dödöä käytät?
se on jotain apteekin antipersperanttia, merkki taitaa olla favora :D

entä hajuvettä?
joku prisman blackberry & christina aguileran by night.

BLOGGING
miksi aloitit bloggaamisen?
tykkään kirjotella kaikkea turhaa ja vähemmän turhaa ja yhdistää sitä tekstiä kuviin ja valokuvata. on kivaa saada kommenttia ihmisiltä ja ylläpitää jotain tällästä :)

bloggaamisen hyvät ja huonot puolet?
hyviin puoliin sanoisin varmaan positiiviset kommentit ja kritiikin ja sen, että on joku paikka mihin kirjotella kuulumisia ja latoa kaikki turha pään ja kameran sisältö. huonoja puolia on se tunne että on pakko tulla postaamaan vaikka ei ois mitään asiaa ja turhat anot joiden elämässä ei tosiaan oo muuta tekemistä ku syynätä ihmisten blogeja läpi ja ettiä sieltä epäkohtia ja tulla valittamaan niistä.

lempiblogis?

aiotko tehä videoita?
olis ainaki tarkotus ! 

miten sait tän mahtihiiren?
meni vähän aikaa tajuta mitä tarkotat mut oletan että meinaat tätä kursoria? :D nappasin sen jostain perus sivulta jotka on tungettu täyteen erilaisia kursoreita, youtubesta ja monista blogeista löytyy ohjeita :)

esittelekkö joskus laukkus sisällön?
mun laukussa ei oikeestaan oo muuta ku puhelin, joskus puoliks katkenneet kuulokkeet, pari paperia ja ehkä purkkaa eli se esittely jäis aika lyhyeen :D

9 comments

 1. Annettu kaloille nimiä :DD

  ReplyDelete
 2. wtf ollaan iha samanlaisia:D mäki oon hirveen ennakkoluulonen ja negatiivinen ja vihaan jos jotku on iha "ihii elämä on ihanaa jee!" ja inhoan kyl melkee kaikkia ja oon iha eufwuzasw mut sit saatan yhtäkkii vetää jtn randomläppää ja olla iha sekasi ja herään kans samaan aikaan ku sä ja oon kans s-marketis kesätöis ja englanti ja lontoo on nii parhaita:D niinja ollaan saman ikäsii 8) asd toivottavasti toi teksti ei ny vaikuta miltää 'jee ihanaa' ihkutukselt:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. täähän on jo pelottavaa :D hyvä että näitä sielunsiskoja vielä löytyy !

   Delete
  2. no sepä ! :D kaikki on mulle aina sillee "eisaa olla noin negatiivinen" ja sit oon iha forever angry:D:D hei nii ja yks yhteinen juttu meil on viel se et asun kaustisen naapurikunnassa 8)

   Delete
  3. Mäki oon aika samanlaine :"D
   Muthei millane on se sun tapa valmistautuu kokeeseen ?8)
   Ja tietty kiinnostaa kaikki meikkihommelit ym, jote tee vaa tutoriaaleja:D

   Delete
  4. mulla sama, aina kaikki valittaa ku oon ihan naama norsunvitulla mut ei voi mitään ! :D

   mä luen koealueen kerran tai pari mut mulla asiat jää päähän kirjottamalla, kirjotan joka kokeeseen varmaan 20 sivun muistiinpanot mut niillä mä opin :D

   juu kyllä sitä vois joskus ! :)

   Delete