no kissing allowed

Se mun äkillinen kuumetauti päätti sitte pidentyä vähän.. Meillä piti viime sunnuntaina olla yöleffailta timpalla mut tuli pari muuttujaa ja kukaan ei jääny yöks. Ihan hyvä niin, seuraavana aamuna heräsin 39 asteen kuumeessa ja aivan helvetillisen kurkkukivun kera. Koko kaula oli heti ku norsunjalka ja kitarisat ja imusolmukkeet muistutti koon puolesta kananmunia, se kipu oli niin käsittämätöntä ettei sitä voi käsittää. En pystyny sanomaan sanaakaan tai nielemään yhtään mitään, ees lasillista vettä. Pelkkä hengittäminen poltti kurkkua. Lähettiin sit käymään lääkärissä ja kas vain sanoi kasvain ja kasvoi aina vain - mulla todettiin mononukleoosi eli pusutauti. Siihen ei oo olemassa lääkettä ja mun käskettiin vaan vetää tolkuttomasti buranaa. Olin sitte koko tän viikon pois koulusta sängyn pohjalla kattomassa leffoja. Mun ruokavalio koostu lähinnä särkylääkkeistä ku mitään ei yksinkertasesti voinu niellä. Koko viikon kohokohta oli ku sain kurkkua ja seuraa pariks tunniks, muuten vaan istuin rutiininomasesti koneella. Loppuviikosta tuli diagnoosi et mulla on sekä angiina että mononukleoosi ja sain onneks siihen angiinaan antibiootit jotka autto kummasti, pääsin takasin elävien kirjoihin parissa päivässä ! Missasin muutamat kokeet ja konvan, en kyllä ilmeisesti jääny mistään paitsi.. Jos sitä nyt pääsis maanantaina pois täältä neljän seinän sisältä ! :) lukuunottamatta sitä et kävin Aslakin kans kirkossa tänään hankkimassa viimesen merkin riparipassiin.

ps 10 000 sivun näyttökertaa meni rikki, kiitos !! :)


Oikeesti herranjumala, 20 päivää keikkaan ?! Just oltiin sillee jee, vielä 255 päivää. Tuntuu et nää meidän järjestelyt on jääny aika lailla viime tippaan, keikka-asujen yksityiskohdat ja kaikki muu mahollinen on edelleen vähän auki ja aikatauluista on alettu sopia vasta nyt. Saa nähä montako pyörtyy ja kuolee ku jäätävä määrä sekopäisiä kiljuvia ämmiä tungetaan samalle areenalle ja kaikki menee pitkin seiniä ja syö niitä turva-aitoja ja murtaa toisiltaan kylkiluita et pääsee lähemmäs Bieberiä.... oivoi.

Nyt siinä missä kaikki muut voi rentoutua ilman kokeita ja läksyjä ni mua oottaa muunmuassa 65 sivua terveystietoa ja 100 tehtävää matikkaa + ruotsi.. adios ! :) 

10 comments

 1. ootsäki tulos sinne keikalle? :) jos joo nii, mikä katsomo sul on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu oon ! meillä on permantoliput :)

   Delete
  2. meilläki on permantoliput! tuu vaa moikkaa jos nähää :)

   Delete
  3. oi siistiä ! tuun tottakai :)

   Delete
 2. Sun blogi on niin ihana! Ja millaset keikka-asut teillä on?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aww kiitos <3 se on vähän auki vielä mut pistän niistä kuvaa tässä ennen keikkaa ! :)

   Delete
 3. Mullaki oli mononukleoosi joskus kasilla, mut mä kyllä sain siihen penisilliiniä, panacodeja ja kahta eri antibioottia :o :DD Ehkä olin nii kemmane et yrittivät eutanasiaa samantien

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulle annettiin käteen buranaa ja panadolia jä käskettiin juoda vettä :D sain mä lopulta onneks ne antibiootit !

   Delete
 4. Ihana tää mustavalkoinen ulkoasu ja ihanat nuo sydänjutut tuolla kermavaahdon päällä! :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  ReplyDelete