leather jacket weather

Pääsin lopultaki siitä taudista eroon, olin viime viikon koulussa ja tein väliin jääneitä kokeita ja lehtijutun jaksonvaihtopäivästä tai mikä ikinä olikaan Sofian ja Annin kans. Perjantaina Sofia tuli meille suunnittelemaan Bieberin keikka-asuja ja tuhisemaan, apua keikka on jo ens viikolla ! :o ne meidän asut on aika lailla viittä vaille valmiit, pitää vielä vähän silpoa sitä paitaa ja tehä pieniä säätöjä mut aika lailla aikataulussa ollaan ! :) myös hiuksista ja kaiken maailman käytännön jutuista tuli päätettyä. Apua, siellä tulee olemaan ihan sairaan kylmä.

Viikonloppu meni ihan sairaan nopeesti, lauantaina Aleksi tuli käymään ja tarkotuksena oli pitää saw-maratonin loppuosa. Jotenki kummasti se leffa vähän jäi ja istuttiin yli 5 tuntia puhumassa kaikesta mahollisesta ja vedettiin kahvia. Ruotsinkokeeseen luku jäi sille tielle ku ne meidän illanistujaiset veny johonki kymmeneen asti ja sunnuntaiaamuna mulla oli herätys puoli kuudelta, lähettiin lähisuvun voimin ikeaan tuhlaamaan rahaa mun huoneen hyvinvointiin ja kulmikkaisiin astioihin. Kierreltiin siellä muutama tunti ja jaoin mun kauhukokemuksia sukulaisvierailuista. Tarttuhan sieltä jotain järkevääki mukaan kaiken sen krääsän, vilttien, lasipurkkien, astioiden, tyynyjen ja muun turhan lisäks; lipasto ja nojatuoli piristämään mun huoneen nykyään vähän kulahtanutta yleisilmettä ! Ah, pääsen viimein maailman turhimmasta tavaransyöjästä aka koulupöydästä eroon, en oo koskaan ymmärtäny sen pointtia ja tarkotusta tässä talossa ku en oo siinä varsinaisesti ikinä läksyjä tehny, sen päällimmäinen tarkotus on ollu vaan piilottaa kaikki sellanen mihin en oo nähny tarpeeks vaivaa että olisin jaksanu heittää ne pois. Tällä hetkellä se sohva ja lipasto oottaa toisessa päässä taloa että joku ystävällinen ja osaava sielu tulis ja kasais ne, en oikeen usko että tässä talossa kenenkään rahkeet riittää siihen hommaan.

IMG_7094 IMG_7105 IMG_7112 IMG_7113 IMG_7120 IMG_7123 IMG_7126 IMG_7130 IMG_7133 IMG_7135 IMG_7138 IMG_7151 IMG_7153 IMG_7160 IMG_7161 IMG_7165 IMG_7182 IMG_7188 IMG_7196 IMG_7200
boom3


Pakko muuten sanoa että oli mun elämän viisain päätös siirtyä photobucketista flickriin.

ja hei, kysymyksiä saa edelleen heitellä vielä muutaman päivän ajan tänne ! :) vastaukset julkasen varmaanki tän viikon lopussa. 

10 comments

 1. Aivan ihana blogi! Taidan liittyä lukijaks!(:

  http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Oot törkeen kaunis! :)

  ReplyDelete
 3. laita kuvia sun huoneesta :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. heti ku saan sen jotenki kuntoon :D !

   Delete
 4. arrghh alkaa aina tekeen mieli jtn makeeta ku näkee noit sun kuvii mis on kaikkee hyvää :3 jahei tosi siisti blogi! :)

  ReplyDelete
 5. voisikko kertoo miten sait kuvienvälit pieniks ja otsikon keskelle? :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. html-koodeilla :) niitä löytyy ihan googlaamalla, esim 'miten kuvien välit pieniksi' tai 'otsikon keskittäminen' etc.

   Delete