raining unicorns

Mjau ! Perjantaina oli niin ihanaa lähteä koulusta ku tiesi ettei tarvi mennä sinne takasi viikkoon ♥  tet-viikko pelastaa meiät koululta, hankittiin tässä pari kuukautta sitte Annin kans paikka kirjastosta, siinä vaiheessa se tuntu kuningasidealta mut pakko sanoa että sitä se ei kyllä ollu.. asiasta jaakkojalmariin, tultiin Aslakin kans meille vamaamaan ja kattomaan Stephen Kingin It. Oli ihan semisiedettävä raina, ei kyllä mikään paras mahollinen mut noin vanhaks leffaks yllättävän hyvä :)

Viikonloppuna siivosin ja tein kaikkea muuta tosi turhaa ja rasittavaa. Lauantaina ulkona oli tosi kiva ilma ja kerranki lämpötila oli vähemmän napapiiritasoa ni päätin lähteä käymään Annilla. Juoksentelin ilosesti sen isälle ja siinä meniki sitte koko ilta Lontoonreissua fiilistellessä, tehtiin matkalle soittolistoja ja vamattiin lukemassa ihmisten blogeja. Alettiin vielä iltaa myöten tehä gourmet-design-wow-tää-on-muka-tosi-hieno -ateriaa ja nähtiin kauhee vaiva ku sulatettiin suklaata ja kärvennettiin leipää mut hyvää oli :) sitte hipsuttelin vielä takas kotiin leipomaan mustikkapiirakkaa. Sunnuntai alko aamuharkoilla joista kyllä myöhästyin pari tuntia ja tulin mukaan vasta siinä syömisvaiheessa...... siellä Anni taiteili mulle supersöpön nutturan  En osaa tehä sellasia ite mut onneks mulla on hairstylist-gnu jolta sellaset onnistuu. Harkkojen jälkeen Aleksi tuli meille syömään mun mustikkapiirakan viettämään iltaa ja katottiin saw 1 & 3 ja lisäks miljoona fus ro dah -videota ja dissattiin ihmisiä. Kaikki muut oli ilmeisesti nähny revontulia ja oli ihan ekstaaseissa sillä aikaa ku me istuttiin kaihtimet kiinni autuaan tietämättöminä täällä luolassa. Aina missaan kaiken :(

Tänään oli tet-viikon eka päivä, alotin sen heti hienosti nukkumalla pommiin ja myöhästymällä ! Lajiteltiin siellä kirjoja kolme tuntia, oli aika tuskaa. Nyt tiiän ainaki yhen ammatin joka on ehdottomasti pois laskuista.. käytiin ruokatauolla moikkaamassa poikia konekeskuksessa, ne siellä ilosesti veti lonkkaa ja pelas Aleksin puhelimella ku me oltiin koko aamu raahattu tietokirjoja ympäriinsä. Loppupäivä meni sit poistokirjojen kans, huomattavasti rennompaa :) ensvuonna vois ehkä miettiä sitä tet-paikkaa vähän tarkemmin eikä ottaa ekaa joka tulee mieleen :D

4D: kissani katkesi 
meikillä ja ilman - ALEKSI KUN SANOIT ETTÄ "ET SÄÄ EES NÄYTÄ ERILAISELTA" ........

miau 

23 comments

 1. sinuna mä hilluisin kylällä ihan mielissää ilma meikkiä....:d me jel

  ReplyDelete
  Replies
  1. en kyllä todellakaa hillu ilman meikkiä kovin mielellää :D

   Delete
 2. oi oot tosi nätti meikillä ja ilman ((:

  ReplyDelete
 3. Ihanat hiukset sulla!:)

  ReplyDelete
 4. Sininen Poni mitä mää sanoin mää tunnen teiät liian hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah vittu tuo on niin totta ! :D

   Delete
 5. Jos sä harjaat otsikset eteen, ni onkss ne iha sillee suorat vai leikattu johonki erikoiseen muotoon ja onks ne kui pitkät :D?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei se nyt ihan piikkisuora oo :D about silmiin asti ku ei siitä oo kauheen kauan ku leikkasin :)

   Delete
 6. Oot hirmu kaunis meikillä ja ilman:)

  ReplyDelete
 7. Hei sitku sinu tetti viikko on takana ni tee postaus siitä :D Ootan joka päivä et oisit tehny postauksen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu teen kyllä ! :D kiva kuulla, enköhän mä viimestään perjantaina ku tää on ohi :)

   Delete
 8. Tosi kivan näkönen tää blogi! :)

  Käythän kurkkaamassa? http://daybyday-annika.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. ihaninn nuttura ♥. voiko kaverisi anni pistää ohjeet tänne, kun en osaa tehdä tuota nutturaa monen yrityskerran jälkeen c: ? olisin kiitollinen iäksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha kiitos ♥ juu voisin pistää annin tekemään jonku ohjeen ! :)

   Delete
  2. kiitus ♥

   Delete
 10. mikä kamera c: ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Canon eos 1100d ja Iphone 4s

   Delete
  2. hahah hyvä että joku tietää mun puolesta ! :D mulla on kyllä iphone 4 mut kamera meni oikein :)

   Delete
  3. okeei.

   Delete