lace & fever

Iltoja ! Pakko sanoa että oon kyllä sössiny tällä viikolla pahasti, huono tuuri näköjään vainoaa mua. Meikäpoika on taas ihan vaihteen vuoks kuumeessa, eihän tää ookkaan ku viides kerta tänä vuonna.. kaikki kunnia Aslakille. Se jäätävä yskiminen oli vielä jotenki hallittavissa mut tein sen virheen että menin torstaina salille → kuumetta ja järkyttävä tauti. Nuo mitkälie imusolmukkeet on ihan hemmetin turvonnu, näyttää siltä että mun henkitorven molemmin puolin ois kaks pingispalloa. Alkuviikon hiihto ja eilisen lenkkeily tuskin autto asiaa hirveesti.. tätä epämäärästä sairastamista on jatkunu sellaset 2 kuukautta, vittu nyt oikeesti.

Tossa torstaina todistin jälleen kerran huolimattomuuttani tiputtamalla mun iphonen vessanpönttöön jo toisen kerran. Edellisellä kerralla selvisin pelkällä säikähdyksellä mut tällä kertaa ei ollu ihan yhtä hyvä tuuri; omenapuhelin ei oikeen digannu uiskentelemisesta ja otti ja hajos. Se akku on aivan vituillaan ja näytössä on joku kosteusvaurio (ihanniinku meiän koulussa.....) eikä se suostunu käynnistymään moneen tuntiin. Nyt se toimii aika normaalisti jos sen pitää laturissa, se ei vaan kyllä enää tunnista sim-korttia ja akku on täysin heittäny henkensä.. :d Menin sitte salin jälkeen veljelle käymään ja se helppas mua ja anto mulle sen vanhan htc'n. I OWE YOU, BRO. Steve Jobs ja muut Applen vielä hengissä olevat vaikeutti mun puhelimen vaihtoa sen verran, että iphoneen menee vaan sellanen pieni mikrokortti ja tuo htc taas vaatii tavallisen kokosen sim-kortin. Menin sit hakemaan siihen mun säälittävään sim-korttiin adapterin Clas Ohlsonilta mut tälläselle puhelinriippuvaiselle päivä ilman puhelinta ja yhteyksiä oli kidutusta.

Olin tosiaan tänään Kokkolassa kuluttamassa rahaa, menin tsekkaamaan uuden Cubuksen ja rakastuin !   aivan ihana kauppa oikeesti, olisin voinu kuluttaa siellä tunteja ja satasia :D Tuli sitä muuallaki käytyä, ostelin kaikenlaista turhaa ja menin ympäriinsä täristen horkassa kiitos kuumeen. Hommasin kans sen adapterin ja osotin lahjakkuuttani pistämällä sen ja kortin väärin päin sinne puhelimeen........ istuttiin sitte pitkä aika Soneran liikkeessä ku ne repi jäätävillä tappopihdeillä sitä korttia pois puhelimen sisuksista. Anyways nyt mulla on viimein puhelin, en osaa kyllä käyttää tota yhtään mut ehkä sitä oppii :D pakko sanoa että oon kyllä sataprosenttisesti apple-hipster-steve jobs -ihmisiä, en tuu pärjäämään ton androidin kans.

farkut x cubus
paituli x cubus
pitsipaita x gina tricot
pitsipaita x h&m
korut x glitter
helvetin täydellinen hajuvesi  x prisma

Jos mun terveys ei romahda ihan täydellisesti (vitut se meni jo.....) ni huomenna mennään Annin, Pasin ja Aleksin kans timpalle yöks ! Yritän sillon toteuttaa sen nutturaohjeen mitä on pari kertaa kysytty ku mulla on se osaava henkilö paikalla :)
Anyways, hyvää loppulomaa teille 

8 comments

 1. mun blogissa olis sulle new blog love-tunnustus:)

  ReplyDelete
 2. Kivoja kuvia ja ihana blogi sulla <3 Oot tosi nätti :)upee banneri ja ihania ostoksia <3

  http://lovinclothes-tuulia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. tosi kiva blogi sul! :)

  ReplyDelete
 4. nyt kyllä varastan nuo Cubuksen vaatteet sulta >:D. no ei, mutta ihania vaatteita ja ihana tyyli sulla ♥.

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha sopii yrittää ;) kiitos ♥ !

   Delete