fif fucking teen !

Moi eläimet, arvatkaa kuka on 15 ! Menin eilen juhlistamaan mun synttäreitä Sofialle, heti aamulla lähettiin Kokkolaan ostamaan keikkavaatteita Bieberin enskuun keikalle. Tuhlasin mun muutaman kympin massit ja sit tultiin takasin känsälä hoodzeille valmistautumaan ja oottamaan loppureuhkan saapumista. Meidän kaheksan hengen hengausjoukko (including Anni, Pasi, Aleksi, Marika, Iiro, timppa ja me !) ahtautu olohuoneeseen "kattomaan leffaa", toisin sanoen me vaan selattiin kaikki maholliset leffat läpi eikä katottu loppuenlopuks yhtään mitään. Sain pojilta ja Malikilta + Annielta jäätävästi mässyä ja timppa leipo mulle mustikkapiirakan synttärikakuks, tack så mycket ! Vedettiin kitusiimme mukava määrä mässyä ja siirryttiin sit yläkertaan pitämään dissauskerhoa, maattiin pimeessä huoneessa lytyssä sohvalla ja puhuttiin turhia. Kiitti vielä timpalle rentouttavasta hieronnasta ja pojille vähän vähemmän rentouttavasta hieronta-venytys-sirkkelöin-jalkasi-irti -jutusta. Ysiltä alko ruotsin euroviisukarsinnat ja loppuilta meniki siinä Ulrik Muntherin puolesta jännittäessä. Ulrikin esitys oli paras ja se ei ees päässy läpi, perkele vittu saatana. Yöllä me tuhistiin puoli neljään asti kattomassa youtubesta kaikkea roskaa ja vastailin ilosesti onnittelupuheluihin. Normaalisti olisin ollu ihan naama norsunvitulla ku mut herätetään yheksältä mut mua ootti Sofian tekemä überhyvä aamupala, awww ihanin herätys ikinä ollaan juhlistettu mun synttäreitä hyppimällä lumihangessa 12 asteen pakkasessa kameroiden kans ja syömällä kaikkea hyvää. Kuvattiin niiden ipadilla lip synccejä ja vamoiltiin omeglessa. Parhaat synttärit koskaan, pakko sanoa että mulla on parhaat kaverit ikinä :3

ei pahalla mut MIKÄ SWAGY XD
sievä, enkö olekin

Osa kuvista © Sofia

Ku selasin noita kuvia ni mun silmät meinas itkeä pari veristä tuskan kyyneltä, tsekatkaa toi juurikasvu oikeesti. Huomaa ettei mun pää oo nähnykkään väripurkkia puoleen vuoteen. En oo kauheen innokas värjäämään mun hiuksia vaikka kohta on kyllä pakko, se menee aina kuitenki pieleen ja viimeks vietin muutaman hyvin tuskasen viikon mustan liuhuletin kans.

Nyt mua oottaa paluu arkeen matikanläksyjen muodossa, miau

25 comments

 1. miks aslak ei ollu juhlimas sun synttäreita? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. syystä ja toisesta :) ja olin niillä jo perjantaina :D

   Delete
 2. Hyi oot ruma

  ReplyDelete
 3. Oot kuule iha älyttömän kaunis:))

  ReplyDelete
 4. Elisa sulle on haaste mun blogissa käys kattomassa ! :)
  http://theskyisnotlimit.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Ei helkkari sä oot kaunis♥ Millä värjäät aina hiukses?:) Niiko merkki ym:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti paljon! :3 no itseasiassa oon värjänny joka kerta eri merkkisellä, ihan sitä perussettiä mikä kaupoista löytyy :) mut nyt en oo tosiaan värjänny tässä puoleen vuoteen ja se näkyy :D

   Delete
 6. haluisiks sää tehä meikkituton ja hiustuton :) ? esim niiko mite laitat hiukses joka pv tai mite kiharrat ja sit meikkinä vaa joku :) videona ois vieö plussaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no kyyyllä sitä vois :) ! katotaan ;)

   Delete
 7. mite saat sun otsahiukset pysyy tollee!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ku pesen hiukset ni pistän ne tohon asentoon ku ne on märät ja sitte ne vaan kuivaa siihen ja pysyy :)

   Delete
 8. Voi ihana kun olet niin kaunis :) Oon aivan hirveän kateellinen sun hiuksistas : 3 Aivan upeen väriset ja voi, niin täydelliset!


  arvonta > jepesdf.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. uiui kiitti tosi paljon ! :) hahah tässä reuhkassa on kyllä kestämistä :D

   Delete
 9. miksi noin paljon omakuvia ? tiedetään, joo olet kaunis, mutta sinuna jättäisin itsensäkorostuksen vähemmälle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kaikesta te jaksatte valittaa :D harvemmin mun postaukset on täynnä omaa naamaa enkä kyllä tarkotuksellisesti "korosta itteäni" :) ihan siks että huvitti, harmi jos haittaa sua.

   Delete
 10. en valita, eikä pahemmin harmita, mutta oli pakko kysyä suoraan. en pidä turhan päiväisestä jaarittelusta mihin olen ikävä kyllä itse usein taipuvainen. kukin tavallaan kuvien suhteen, enkä ala ketään määräilemään. on erittäin vaikeaa mennä toisen "nahkoihin", mutta jos olisin sinä jättäisin tosiaankin kuvani vähemmälle. omakuva intoa sinulla kun näköjään tahtoo riittävän. nothing else.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvä niin :) no tämänki postauksen suhteen tota omaa naamaa kyllä on aika paljon, johtuen esim siitä että mentiin tosiaan varta vasten pomppimaan tonne lumihankeen ja ottamaan siitä mun lärvistä kuvia, joita sitte lopulta pistin tänne, onnistuneita ja vähemmän onnistuneita. en oo enkä halua vaikuttaa itserakkaalta, mutta mun mielestä mun blogissa ei esiinny sen enempää omakuvia ku muidenkaan blogeissa yleisesti, ehkä nyt lukuunottamatta tätä postausta.

   Delete