birthday attack

Ihmettelen itekki miten oon taas tekemässä postausta.. nooo onpa ainaki pois alta tääki sitte ! Tosiaan, meillä oli eilen Annilla sen ja timpan yhteissynttärit jotka oli ovelasti tai vähemmän ovelasti naamioitu leffaillaks. Menin Annille muutaman tunnin muita aikasemmin tekemään mässyä ja lopulta löysin itteni koneelta Annin silinteri päässä. Miten meiän suunnitelmat aina jotenki kummasti kaatuu? Tarkotuksena oli myös tulostaa hitler-naamarit ja pomppia ne päässä ympäriinsä ja toivottaa ihmiset tervetulleiks natsitervehdyksellä (deutchland, deutchland..) mut hoidettiin se sitte ilman naamareita ja hitlerviiksiä. Paikalle raahautu meiän suureks pettymykseks vaan Pasi ja timppa, Aleksi oli saanu yhtäkkisen taudin KRHM jäi pelaamaan Resident Eviliä ja Iirolla oli joku ihan yhtä hyvä tekosyy. Alettiin tehä mässyä siinä ennen leffan alkamista, timppa ja Pasi teki superhyviä suklaaseen dipattuja hedelmiä samaan aikaan ku mä ja Anni sulatettiin aivan syntisen pahaa taloussuklaata ja dipattiin siihen ällöjä pakastemansikoita ( "nää maistuu jelly jortikalta" ........ ). Fiilisteltiin timpan uutta kameraa ja katottiin Pussikaljaelokuva, timppa ja Anni kyllä tykkäs mut mun ja Pasin mielestä se oli aika syvältä anuksesta. Leffan jälkeen riehuttiin ympäri känsälä hoodseja potkukelkalla ja vietettiin Earth Houria kynttilän ja puhelimen valossa ja puhuttiin syvällisiä. Oli ehkä vähän kuivat partyt mut onnea timpalle ja Annille anyways ! herrajumala miten kaikilla on synttärit tässä kuussa..

Tänään oon vaan hinannu kotona ylijäämärievuissa, ollu koneella ja lukenu uskonnonkokeeseen. Eikö mikään laki oikeesti kiellä kokeiden pistämistä tetin jälkeiselle viikolle? Uskonto ei ihan kuulu mun suosikkeihin joten Martti Lutherin rietas elämä ei oikeen jaksa kiinnostaa.

koin oikeudekseni pölliä tän annilta
maailman parasta teetä 

muuten, 50 lukijaa meni just rikki !! kiitos tositosi paljon pitäiskö sen kunniaks tehä esimerkiks kysymyspostaus, what d'ya think? :) pistäkääpä kommenttia !

13 comments

 1. Tee arvonta 8)

  ReplyDelete
 2. kysymyspostaus ! :)

  ReplyDelete
 3. Kysymyspostaus videolla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tai meikkivideo tai hiusvideo tai iha mikä vaa:)

   Delete
  2. saa nähä saanko mitään videota aikaseks mut voin ainaki yrittää :D

   Delete
 4. hei se nuttura ohje, joss kävis ( : ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. heti ku saan vaan annin tekemään sen ohjeen :)

   Delete
  2. okei.

   Delete
 5. http://instagram.com/p/XUmi3IQjyu/
  mistä toi on ?:3

  ReplyDelete
 6. löysin susta ihania kuvia !
  http://2.bp.blogspot.com/-I6Xhz6nlnMU/UEzmfCDRcjI/AAAAAAAALos/lX-c_y3kHM0/s1600/IMG_4068xx.jpg
  http://4.bp.blogspot.com/-Bo1T3vQlY-o/UEzmzqlW9rI/AAAAAAAALqs/HQ-fIWqNJv8/s1600/IMG_4077xx.jpg
  http://4.bp.blogspot.com/-Vu88LNU8yzs/UEzmsSi8eRI/AAAAAAAALp8/P03JCmSRHQw/s1600/DSC05735xx.jpg
  http://4.bp.blogspot.com/-gNMI9Lpwq_E/UEzmdpnY0CI/AAAAAAAALoo/aYZKw9lvJn8/s1600/IMG_4060xx.jpg
  http://1.bp.blogspot.com/-4ig5cvFvInM/UEzmgicqFVI/AAAAAAAALo0/ksJSiwCNrw0/s1600/IMG_4071xx.jpg

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah tosi hehkeetä kyllä ! :D gagan keikalta, alecin blogista varmaanki? :)

   Delete