a week as a librarian

Nyt on tet-viikko takana ! Oltiin tosiaan kirjastossa Annin kans, meiän viikkoon kuulu paljon hyllyttämistä, järjestelmän opettelua, vitusti tietokirjoja, näyttelyn tekeminen, lapsia, ympäriinsä vilistäviä sokeritoukkia, poistokirjojen leimaamista, lainaamista ja palauttamista, kirjojen murhaamista mattoveitsellä, päällystämistä, sakkokirjeiden kirjottamista ja kaikkea. Ekan päivän jälkeen aattelin että ei jumalauta, täällä viikko, en tuu kestämään. Alkuviikosta se homma nyt oliki vähän sellasta sähläämistä mut kyllä se sitte alko sujua ! Ihmiset tuli aina välillä moikkaamaan meitä ja käytiin itekki aina ruokatauolla kattomassa poikia konekeskuksessa ku ne aina vaan leikki siellä piilosta ja veti kahvia minkä ehti. Oon suurinpiirtein asunu puolet viikosta Aleksilla, oon menny niille melkeen joka aamu ennen töiden alkamista ja ollu niillä suunnilleen joka päivä pelaamassa gta'ta, resident eviliä tai puhumassa paskaa ja lenkittämässä koiria s-marketin ympäri jäätävässä lumisateessa. Alan pikkuhiljaa muuttua osaks kalustusta. 

Keskiviikkona oli Annin synttärit ! Juhlistettiin sitä arkiseen tapaan ja mentiin Nesteelle syömään mässyä feat pojat. Ku päästiin liiskaamasta niitä tuhatjalkasia joita pursus atlaksien välistä menin suoraan Annille koulusta kuokkimaan niiden sukulaisbileisiin as always, katottiin mr. tumen videoita muutama tunti ja tehtiin Annille supersöpö kakku Kuuden maissa populaa alko tulla ja istuin siellä sitte yheksään juomassa kahvia ja kuuntelemassa valistussaarnoja.

Vikat päivät suju aikalailla rutiinilla, viikko oli melkeenpä ihan kiva vaikka paikan olis kyllä voinu valita vähän paremmin :D Eipä sillä, ainaki henkilökunta oli ihan ystävällistä toisinku grillillä, meidät häädettiin sieltä jo kolmatta kertaa .. joo okei ymmärrän kyllä sen jos paikka on niin täynnä että ihmisiä menee pitkin seiniä niinku kesällä mut jos siellä ei oo oikeestaan ollenkaan asiakkaita ni minkä vitun takia ihmiset pitää silti häätää sieltä jos ne istuu siellä vartin muiden seurana ostamatta ite mitän? En muutenkaan hirveesti diggaa koko paikasta mut en kyllä siellä varmaan ikinä enää käy, väki on niin naama norsunvitulla etten ihmettele vaikka ne myrkyttäis ne ruuat.


^hei muuten ! muutama on kyselly jotain mun otsiksesta (mikä siinä on niin erikoista... :D) ja siitä pituudesta ni tuossapa teille nyt kuvaa siitä sitte ! :) ja tosiaan saan sen pysymään noin vaan sillä et 'asettelen' sen noin ku se on märkä ja annan kuivua siihen asentoon tai sitte ihan vaan föönaan :) en siis käytä siihen lakkaa tai mitään. Ei se nyt tossakaan ihan suora oo mut yltää siihen silmien alapuolelle suunnilleen :)

Tänään ohjelmassa ois vielä leffailta / timpan ja Annin partyt ! Ostin jäätävän pussillisen tuulihattuja ja tarkotuksena ois vielä mennä tekemään jotain murkinaa iltaa varten :) heipsu !  

4 comments

 1. Voiku oot nätti:) Kui pitkä oot? :D

  ReplyDelete
 2. suotistaks sä su hiuksia ? ja tahtoisikko tehä postauksen jossa on vanhoja kuvia susta ja tällee :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu, suoristan joka päivä :D hyvä idea, voisin yrittää kaivaa jostain vanhoja kuvia :)

   Delete