white tea och oranges

Heipsu ! Oikeesti fghdfhf nyt on jo helmikuu, miten aika menee näin äkkiä? :o justiinhan oli vasta uusi vuosi ja kaikkea.
Vika viikko tätä jaksoa oli ihan tuskaa ! Kokeita vaan riittää melkeen joka päivälle, yritin viikonloppuna lukea ranskaa mut siitä ei tullu mitään ku Aki oli meillä kattomassa leffaa ja yöunet jäi aika vähäsiks. Sain siitä kokeesta kuitenki reiiiilusti paremman numeron mitä olin oottanu ! :D Maanantaina meillä oli hiihtoa liikunnalla, sato räntää ja lunta ja suunnilleen kissakaloja koko sen tuskasen kakstuntisen ajan ku me rämmittiin siellä pusikossa. Se sade tietenki loppu ihan seinään heti ku me päästiin pois. Ihan roskaa et liikunnat on keskellä päivää :p Outoa et meillä oli peruskoulun viimeset historiantunnit eilen, aw löffis ku se piti meille kauheen jäähyväispuheen :D 
Eilen me saatiin idea pitää leffailta ja mennä Annille riehumaan Aleksin ja Pasin kans koulun jälkeen. Käytiin ostamassa mässyä ja mentiin niille bussilla. Juotiin siinä glögiä, sotkettiin keittiö appelsiineilla ja puhuttiin mukavia. Leffaa meillä ei oikeestaan ollu valmiiks joten kaivettiin sieltä kaapista vaan Napapiirin sankarit ja katottiin se, varmaan ainut suomalainen leffa jonka oikeesti jaksan kattoa ! :D mä ja Anni mentiin peiton sisään tuhisemaan vähäks aikaa ja lopulta mentiin riehumaan Lauran pimeeseen huoneeseen, herrajee jos joku ois ollu kuulemassa ! :D Pasi (ja Aleksi ilosena hyväksyjänä) kutitti mut hengiltä, en oo varmaan ikinä kiljunu niin kovaa ! Oon ihan älyttömän yliherkkä kutittamiselle ja siellä vittu täysin pimeessä olin ihan hysteerinen ja meinasin kuolla aina ku joku koski muhun :D eee en elä enää ton jälkee oikeesti. Oli ihan älyttömän hauskaa, lopuks pojat vielä ilahdutti Annia tilaamalla sen youtube-käyttäjällä suunnilleen 9486 eri randomia kanavaa ku me autuaan tietämättöminä soitettiin kissanpolkkaa.

tehtävä: etsi kuvasta meitsi ja anni

ah viikonloppu harmi vaan että mua oottaa 170 tekemätöntä matikantehtävää ja uskonnonkirja. tsau !

2 comments