stuck in reverse

Täydellisen chill viikonloppu Loma alko hyvin; härregyd mun matikka nousi kymppiin ja ranskasta tuli odotetun kutosen sijaan ysi ! Kaikki muut juhlisti loman alkamista lähtemällä bailaamaan Konstaan mut eläimellinen biletys ei oikeen sovi mun fiiliksiin tällä hetkellä ni päätin jättää paardit väliin ja lähteä iskälle chillaamaan ja otin Aslakin mukaan niin että sekään ei varmasti pääse pitämään hauskaa yhtään sen enempää ku minäkään. Lagitettiin siellä jumalan selän takana perjantai-ilta ja yöllä sit katoin väliin jääneitä salkkarijaksoja neljään asti ja jaoin mun henkeviä ajatuksia Aleksin kans (mm. nigga land). Olin suunnitellu että nukun ansaitusti ainaki kellon ympäri mut se meni sitte siihen että olin hereillä jo yheksältä viiden tunnin yöunien jälkeen ihan ilman mitään syytä. Miksen osaa nukkua pitkään? anygays Aslak tuli taas ex tempore-ideana piristämään mun muuten aika sisällötöntä päivää ja tehtiin kaikkea hyödyllistä esim katottiin hiihtoa.......... eilinenki meni lähinnä vaan koneella leffaa kattoen (final destination 5 ). Oon niin aktiivinen otus. Nyt ryystän täällä kahvia täysin peikon näkösenä all natural -meiningillä ja oottelen hiusten kuivumista että voin taas tappaa aikaa Aslakin kans kunhan se vaan joskus saa raahattua ittensä tänne asti.

Anni on tartuttanu muhun jonku pelottavan Coldplay-innostuksen. Se yrittää aina ovelasti käännyttää meitä kaikkia uskoon soittamalla Coldplayta aina tilaisuuden tullen ja esittelee meille kuvia puolialastomasta jätkä marjamiehestä (Guy Berryman) taustakuvien ja ovelasti naamioitujen linkkien muodossa ja latoo meidän facebookin ryhmän etusivun täyteen kylmäpeliä. Oon tässä koko aamun popittanu kaikkea mahollista niiden tuotantoa ja pakko sanoa että aika helvetin koukuttavaa musiikkia :D


Jos vielä tän päivän kärvistelis täällä räpylän alla ni sit pääsen tuulettumaan pois Kaustinen hoodseilta ! Äänekoski ja Tahkon rinteet kutsuu hyvää lomaa teillekki purinat ! :)

11 comments

 1. aaahhh final destinationit on parhautta!

  ReplyDelete
 2. HYVÄ TYTTÖ. Enpä oo turhaan esitelly paidatonta Guyta

  ReplyDelete
 3. Asutsä rivitalos? Oot iha helvetin nätti ★★★★★ Mimmose rippimekon hommaat ku sullo kai tänä vuonna ripari?

  ReplyDelete
  Replies
  1. nojuu paritalossa :) voi kiitos ! en tiiä vielä yhtää, pitäis pikku hiljaa varmaa rueta miettimää :D

   Delete
 4. missie asut ja mitä kouluva käyt:3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kaustisella, keskuskoulun yläaste :)

   Delete
 5. mite oot noi hyvä koulus Ö.Ö

  ReplyDelete
  Replies
  1. + tee video ??:)

   Delete
  2. haha no sitä on vähä pakko olla että pärjää :) juu vois sitä joskus !

   Delete