be my valentine? ♡

Ei jumalauta mikä viikko. Viikonloppu on just sitä mitä tarvin nyt.
Toivottaisin hyvää ystävänpäivää mut näyttäis vähän siltä että oon päivän jäljessä, oli kyllä tarkotus (joo niihän mulla aina on) tulla raapustamaan tänne jotain eilen mut se vähän jäi sitte. Eilen oli tosiaan ystävänpäivä (no vittu eikai) ja koko koulu muuttu sarvikuonolaumaks ja rynni halaamaan toisiaan aina ku vaan jotenki pääsi irti opiskelusta. Se on toki ihan kivaa ja jee mut mun fiilikset oli syystä ja toisesta suunnilleen maapallon vaippakerroksen tasolla ni en oikeen jaksanu innostua toisinku viimevuonna. Tuli niitä ihmisiä silti halattua vaikka olin aika apaattinen manaatti koko päivän :p Abit tuli vaihteeks heittelemään meille nälkäsille läskiperseille karkkia, mun saalis kuitenki jäi jostain kumman syystä kahteen karkkiin joista toinen tippu vahingossa roskikseen + pari säälikarkkia Aslakilta. Ehkä ihan hyvä niin. Koulun jälkeen menin kirjastoon viettämään varmaan parhaan tunnin ikinä joka oli ainut syy siihen ettei mun päivä ollu aivan täyttä syöpää. Sitte hipsittiin Sofian kans Aleksille pitämään saarnakerhoa pariks tunniks, toisin sanoen makasin Aleksin sängyllä pää alaspäin ja valitin ja Aleksi osotti mielenkiintoaan keskittymällä mun puheisiin yhtä paljo ku uskonnontunteihin. Sitte ku Iiro ja Anni sai raahattua perseensä paikalle ni lähettiin kaupan kautta leffaan kattomaan sitä por(n)oleffaa jonka nimeä en jostain syystä millään muista. Meillä oli eturivin paikat ja lagitettiin siellä vähän aikaa ja mentiin sit ihastelemaan sitä jäätävän kokosta valkokangasta ja "pirun hyvää äänentoistoa" t Aleksi. Se leffa oli ihan katottava, enemmän kyllä kiinnitin huomiota ehkä niihin sipseihin mut kannatti mennä anyways, ihanaa ku tää jumalan selän takanen rämeikkö on viimein ottanu askeleen kohti sivistystä ja nykyaikaa ! Sen leffan jälkeen tulin kotiin ja mua ootti ilosesti hymyilevä kasa läksyjä jotka sai jäädäkki ilosesti hymyilemään ilman huomiota. Tavallaan kamalin ystävänpäivä ikinä. Tavallaan paras koska i got my valentine :)

päätettiin laittaa Iiro laihana poikana esittelemään meiän mässyjä ( = sipsipussi) että ihmiset ei aattelis että me ollaan läskejä possuja, tuloksena känninen kuva Iirosta jonka laatu on jostain anaalista

huomenna sit kokkolaan vammajengin kaa, miau

16 comments

 1. Voi onnea vielä Elisa♥! Ootte ihana pari :>

  ReplyDelete
 2. so it's official! onnee, oon oottanu tätä ties kui kauan!:D

  ReplyDelete
 3. voi että, onnee♥ :))

  ReplyDelete
 4. luin et vaginajengin ♥

  ONNEA KULTASENI

  ReplyDelete
  Replies
  1. alan tästä lähtien aina sanoo teitä vaginajengiks

   KIITOS KYRPIS ♥

   Delete
 5. onkos sinulla sattumoisin lupia kuvissa esiintyneiden ihmisten julkaisemiseen netissä :) ? jäi vain mietityttämään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no jos totta puhutaan niin enpä oo käyny kaikilta kysymässä mut varmaanki kaikki tietää et niiden kuvia täällä on :)

   Delete
  2. "varmaanki" kuulosti pahalta :o..

   Delete
  3. ainaki mun tietääkseni ihmisten pitäis kyllä tietää että niiden kuvia täältä löytyy :D

   Delete
 6. tuskinpa ihan kaikki kuvissa olevat henkilöt sitä tietävät. sitävaan että siellä on aika paljon ihmisiä :D. jootenka olis hyvä kysyä että haluaako kuvaansa nettiin, olisi vain ärsyttävää jos löytäisi jonkun toisen blogista oman kuvan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no se on kyllä totta, ei ne taustalla olevat ihmiset ainakaan tiiä mut pitääpä kysellä jatkossa :)

   Delete
  2. huhhuh poliisi-ano :D

   Delete