up in flames

Kiva hei ku postaan näin usein ! Tuntuu vaan ettei oikeesti tapahu yhtään mitään mistä vois kirjottaa.
Viimestä viikkoa viedään, kohta kolmas jakso ohi ! En jaksais enää yhtään tätä roskaa, kokeita vaan tursuaa ovista ja ikkunoista ja motivaatio ihan nollassa. Jäljellä on enää about 5 ranskantuntia, pidän varmaa jotku bileet ku se loppuu :D En tajua mikä sai mut ottamaan sen valinnaisaineeks sillon seiskalla, nyt saan sit kärsiä viis tuntia viikossa tajuamatta koko kielestä yhtään mitään.
Viikon kohokohta oli varmaanki torstain konva, pakko sanoa kyllä että jäi vähä laimeeks :D Edellinen oli paljo parempi. Kaks tuntia siitä alusta meni siihen et 3/4 ihmisistä istu siellä reunoilla ja me yritettiin siellä keskellä bilettää ja raahata poikia ja muita mukaan. Kyllä se tunnelma siitä sitte pikkuhiljaa parani viimesen tunnin aikana mut vähä vaisua se oli joka tapauksessa :D Hitaat on varmaan koko konvan paras osuus, niitä pitäis todellaki soittaa enemmän ! rakastuin Coldplayn Up In Flames -biisiin, koko konvan paras kolme minuuttia :)
Eilinen oli suoraan sanottuna ihan saakelin rasittava päivä, pari vikaa tuntia katottiin leffaa ja se oliki sit varmaan päivän ainut hyvä osuus vaikka se alku oli sellasta huonosti organisoitua paskaa. Koulun jälkee menin Sofian kans kotipizzaan syömään ja puhumaan syvällisiä muutamaks tunniks ja jäin vielä teboilille tunniks tuijottelemaan seiniä ennenku menin iskän 50v partyihin ! Mun osalta se oli kyllä lähinnä sitä et katoin Tuukan ja koiran perään ja datasin mut ihan jees silti, näki veljiä ja näin :)
Mitähän vittua teen tänään. meen viiperille? istun koneella kotona? hankin jostain seuraa? katon leffaa illalla? jaaaaa-a.

jostain vitun syystä tää kuva otti ja käänty näin päin enkä jaksa kääntää sitä. deal with it.
© liisa !

sori tylsä elämä ja tylsät aiheet. i apologize.
hei ihmiset pitäiskö mun tehä videopostaus? kaveripostaus? my day? JOTAIN?

8 comments