dinosaur express

Jotenki tuntuu et uuden vuoden jälkeen kaikki tekeminen loppu ja elämä alko taas noudattaa samaa harmaata kaavaa ku aina ennenki, ei oo mitään postattavaa ja en oo koskenukkaan kameraan sen jälkeen ku vuosi vaihtu !

Viime viikonloppuna meillä oli leffailta Soffella ft perusjengi miinus Pasi joka yrittää ovelasti hivuttautua ulos porukasta niinku Pete ja Iiro :D katottiin American Virgin ja mässättiin, sen jälkeen lähin siveellisenä lapsena kirkkoon Aslakin kans ja jäin vielä illaks nuokkaan. Nyt ois riparimerkeistä enää loput jumalanpalvelukset saamatta ja sit vielä kinkerit etc :) ! Aki tuli vielä illalla kattomaan pari leffaa, Gothika ja Wind Chill. Ihan jees leffoja, toka meni kyllä vähän ohi ku nukahin sitte siinä puolen välin jälkeen.. :D
Viikolla ei oo oikeestaan tapahtunu mitään hirveen erikoista, vaan kokeita, kokeita ja kokeita. Luojan kiitos jakso loppuu ihan kohta ! En kestä enää ainuttakaan ranskantuntia :p Sitä ennen ois vielä konva viikon päästä, oh shit ku ei oo rahaa ni en voi ostaa mitään :< Pitää vaan koittaa kaivaa kaapista jotain mitä pistää päälle.

Tänään meillä ois sit vaihteeks leffailta timpalla, aattelin kyllä pari sekuntia et voisin melkeen kävellä sinne ku ei oo kovin pitkä matka ja sitte muistin että tuolla on aivan saatanallisen kylmä, luojankiitos sain pummattua Aleksilta kyydin ! :D tässä pari tuntia vielä turhaa chillailua ennen sitä.

       ranska :DDD ^ charles !

Viikonloppuna chillaan varmaanki viiperillä enkä varmasti mee ulos kertaakaan, loppuis jo tuo jäätävä kylmyys :<

Niitä postausideoita saa edelleen heitellä, toteutan sit joitain niistä tässä ku on aikaa ! :) tsau

4 comments

  1. Hei mulla on tommonen samallainen musta valkee amerikan lippu paita :-)

    ReplyDelete
  2. Voisitko vastata :)?

    ReplyDelete