xmas time

Hyvää joulua munki puolesta, vähä myöhässä tosin :D Mun jouluun kuulu dataamista (surprise surprise), syömistä ja laatikoiden välttelyä, chillailua, hautausmaalla käynti ja paleltuminen kuoliaaks, rento fiilis, viiperillä käynti, sukulaisten näkeminen, nauraminen, hyvät jutut, kuvaaminen, lahjat ja mässy ♥ 
Toisinku varmaan suurin osa, mä oon aina inhonnu joulupukin kuumaa linjaa ja se ei todellakaan kuulu mun perinteisiin :D Datasin vaan aamun, sit menin huvikseen kattomaan sähköpostin ja Piece of Norwaylta oli tullu vastaus, jossa oli seurantakoodi ! Menin sit tsekkaamaan et missä mun jumpin on menossa ja tajusin et se oli tullu jo muutama päivä sitte mut meille ei ollu tullu minkäänlaista ilmotusta. Lähettiin sit kauheella kiireellä hakemaan sitä postista, joka oli menossa kiinni vartin sisällä :D Ehittiin kuitenki ja pakko sanoa et se on ihan ylilämmin, aww rakastan thanks mom ! Illalla menin Jonin kyydillä käymään iskällä, chillailtiin siellä valtavassa ihmismäärässä ja availtiin lahjoja. Ehkä maailman feikein pukki mut ei se mitään. 

"Miks tolla on naamari?!" 
"Ssee tuota.. Se on niin ruma että sille oli pakko laittaa naamari" 

...... ei tainnu selitykset tehota Tuukkaan.

Tulin joskus yheksän jälkeen vielä kotiin repimään muutaman paketin auki. Jumpin, iskältä saatu studiokuvauspaketti, Sofian aforismipuu ja muutama kymppi rahaa oli kieltämättä parhaat :3 + ERITYISKIITOS LAURALLE KISSAPULLOISTA ! oon halunnu noita aina omg. oon todellaki tyytyväinen !

Joululta ois kyllä kuvia mut suurin osa on semmosta kuraa etten viitti ees pistää niitä tänne :D

Eilen mentiin Ilmajoelle kattomaan sukulaisia, istuin varmaan 13 tuntia puhelin naaman eessä ja illalla meinasin suunnilleen heittää sen seinään :D Tänään sit vaan datailua ja illalla Aki tulee varmaan käymään. Ulos en ees yritä mennä, siellä on ihan jäätävän kylmä :D olispa loma pidempi !



Nyt sit vaa pyjamassa chillailua, jouluja kaikille ! :)

8 comments

 1. millanen tuo studiokuvauspaketti on ? :)
  oon ite katellu, mutta ois kiva tietää millanen se on ihan käytännössä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo tässä ollu kotona oikeestaan ollenkaan joulun jälkeen ni en oo päässy testaamaan :D mun käsittääkseni siinä on muutama langaton kolmijalkasalama, taustakangas ja jotain tollasta. pistän kyllä joskus jotai vähä tarkempaaki tosta hetiku on aikaa opetella käyttämää :D

   Delete
 2. Luojankiitos en oo ainoo joka VIHAA sitä vitun kuumaalinjaa....

  ReplyDelete
  Replies
  1. no et, oon aina vihannu sitä stna :D

   Delete
 3. ääää oon niin kateellinen tosta jumpinista ja tosta studiopaketista...

  ReplyDelete
 4. Haastoin sut mun blogissa:)!

  ReplyDelete