pink skies and cotton candy clouds

Hyi saamari tää kylmyys on ihan käsittämätöntä.

Loput viikonlopusta istuin vaan viltin alla ja datasin ja kävästiin nuortenillassa timpan, Sofian ja muiden kaa :) Voitettii pingispallonpuhalluskisa Mean ja Sofian kans ja saatiin laatikollinen pätkistä ! ;)  Aki tuli sit vielä illalla käymään ja katottiin Skew joka oli muuten harvinaisen huono. Oli kyllä mukava ilta anyways :)

Tällä viikolla vaihtu jakso, tää on oikeestaan paljo parempi ku edellinen ! Ranska alko ja sellasta :) Miinuksena se, et liikunnat on maanantaina keskellä päivää, nytki meillä oli uintia ja meinasin sen jälkeen oikeesti jäätyä kuoliaaks. Ja koululle hommattiin kahviautomaatti ! Ihan supersiistiä, meiän vammanen koulu on kerranki hommannu jotain ! :D Se minttukaakao on ihan ylihyvää, rakastuin

Eilen Wilson Kirwa tuli meiän kouluun kertomaan siitä ku se tuli Suomeen etcetc. Ihan paras tyyppi ! Mietittiin siinä et jos opettajat olis tollasia ni vois jaksaa välillä kuunnellakki :D Se oli ihan älyttömän positiivinen ja hauska, ei todellakaa tullu tylsää sen tunnin aikana :) Päädyttiin sit siinä vielä ottamaan sen kaa yhteiskuvia ja saatiin nimmarit !

Tänää oli perustylsä päivä, taivas oli hassun pinkki ku tulin kotiin c: Huomenna onneks vapaata ja se seurakunnan itsenäisyyspäiväjuttu ! Suurimman osan kuvien laadusta vastaa hajonnu iphone 4, kiittäkää sitä

Kuolen taas nälkään, koulussa oli yritetty juhlistaa itsenäisyyspäivää ja ruoka oli sen mukasta joten meen tästä syömään, hepsheps !

4 comments

 1. Oooi ihania kuvia! (:

  http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

  ^^Käythän kurkkaan? :)

  ReplyDelete
 2. Huomaa kyllä et oot kehittynyt kuvauksessa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kyllä, luojan kiitos. onneksi.

   Delete