insane acting indeed

10 päivää jouluun, wtf?
Tuntuu et viikko on menny kauheen nopeesti, ehkä se johtuu osittain siitä et on ollu kaikenlaista :D Keskiviikkona 121212 raahasin kameran kouluun, otettiin kasa luokkakuvia ja vammasia poseja. Koulussa oli kans jouluruoka, vaihteeks oli taas asteen huonompaa ku viime vuonna. Se jälkiruoka oli kyllä ihan jees. Anygays koulun jälkeen menin Sofialle puhumaan paskaa syvällisiä ja syömään jäätelöä.

Torstaina lähettiin kasien kans Strömsöön ! En tienny yhtään mikä se paikka oli ja pakko sanoa etten kyllä tiiä vieläkään mut oli tosi mukava reissu :) Menomatkan istuin lattialla ja lopulta litistyin takapenkillä Aslakin, Liisan, Viivin, Anniinan ja Mean kans. Koko linja-auto oli täynnä karkkia, limsaa, mustikkakeittoa ja kaikkea roskaa lensi ympäriinsä. En usko et meitä haluttais kyytiin toista kertaa :D Käytiin siinä välillä syömässä jossain paikassa x, ruoka oli tosi hyvää ! Olis meiänki koulun ruoka tollasta :p Siellä paikan päällä meitä ootti joku vanha huvila jonka pihaa ja sisätiloja kierrettiin, en kyllä kuunnellu niistä selostuksista yhtään mitään joten en tiiä edelleenkään miks me oltiin siellä. Ihan hieno paikka kuitenki :) Vaihettiin siinä takkeja poikien kans, luoja ne näytti homoilta mun takki päällä Hypittiin sit ympäri sitä paikkaa kuvaamassa ja sellasta. Takasi tullessa meno oli aika mielenkiintonen, ite olin vähä väsyny ja kuolleessa mielentilasta ja en kai ollu tarpeeks tarkkaavainen, lopputuloksena mun hiukset, paita, naama ja farkut oli ihan limsassa kiitos Liinan :D Meinasin tulla hulluks siellä takana, mun päälle kaadettiin kaikkea, oli ahdasta, Aslak nuoli mun paitaa, mua kutitettiin ja oon ihan yliherkkä sille :D Lopulta tultiin takasi Kaustiselle ja menin kirjastoon Villen kans vähäks aikaa, ei oikeen huvittanu kävellä kotiin siinä lumisateessa.

Tänään meillä oli koulussa tukarien järjestämät pikkujoulut :) Ennen niiden alkamista pompin ulkona ilman kenkiä ja mut kannettiin sisälle, tuloksena märät villasukat :p Ootin todellaki niitä pikkujouluja, ohjelma oli itseasiassa tosi onnistunutta, nauroin siellä ihan kympillä niille näytelmille ja sketseille ! :D Paras oli todellaki Pasin ja Santerin alias Santeriinan treffit, en anna Pasin ikinä unohtaa sitä ;) Kiitti tukarit !

perus riehuminen bussissa :D
Nyt sit viikonloppu ja datausta, ah.

12 comments

 1. Liinalla on nii kivan muotoset silmukat :---(

  ReplyDelete
 2. voi sun ois pitäny nähä meijän salaattilautaset, se oli ihan täynä kaikkee :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah varmasti, itellä ei oikee ollu nälkä :D

   Delete
 3. miten sait kuvienvälit pieniks?

  ReplyDelete
  Replies
  1. pistin muutaman koodin siihen css-kenttään, kokeile hakee netistä ku en muista enää mistä otin ne :D

   Delete
 4. tuo sun takki tekee musta niin seksikkään<3

  ReplyDelete
 5. :3 oon aika GAYN näkönen tuo sun takki päällä :D

  ReplyDelete