i'm going there no more to roam

Apua, miten viikon postaustauko voi tuntua näin pitkältä?

Viime viikolla käytiin Sofian kans kattomassa Paranormal Activity 4 Kokkolassa ! En oo erityisemmin tykänny niistä edellisistä osista, niissä on kyllä ihan hyvä idea mut toteutus nyt vähän on mitä on. Parempi se mun mielestä oli mitä edellinen, kyllä sitä ihan katto :D se loppu oli kyllä taas ihan päin persettä.

Perjantaina istuin ihan järkyttävän pahalta haisevassa linja-autossa ne ihanat kolme tuntia pimeässä, tekstasin ja kuuntelin ku takana istuva ihminen ilahdutti mua syömällä tunnin juustonaksuja. Arvatenkin olin viikonlopun taas Äänekoskella, lagattiin vaan sisällä koska huono ilma ja syötiin vitusti. Vuokrattiin kasa kauhuleffoja ja katottiin niitä sitte suunnilleen koko yö, tällä kertaa kaikki oli yllättävän hyviä ! :) Jouduttiin niiden takia pyöräillä sateessa keskustaan, minä tarakalla sateenvarjon kans ;)

Viikonloppu meni oikeestaan vaan niiden leffojen kattomisessa, puhumisessa, kuvaamisessa, syömisessä ja nukkumisessa. Ben&Jerry's -jäätelöitä meni muutama purkki. Hieno elämä. Sit taas illalla linja-autolla kotiin, voi vittu vihaan siellä istumista.


kissoilla on muuten hassut kielet.

Tänään vittuunnuin koulussa ku tajusin et päivä oli täynnä sanakokeita ja pistareita ja kaikkea roskaa enkä ollu lukenu yhtään. Viikonlopun univelat ja väsymys ei auttanu asiaa yhtään. Onneks nyt saan vaan lagittaa kotona

Oikeesti mua niin ärsyttää ku en osaa tehä nutturaa itelleni ! joku opettakaa pliis.

Menis nyt vaan viikko äkkiä, viikonloppuna tjejkväll (:DDDDDDDD hyi mikä sana) & poikamiespäivät ;)

2 comments