I used to think that I was better alone

"I want you to hit the pedal heavy metal show me you care
I want you to rock me 
rock me
rock me yeah"

One Directionin Take Me Home -levy = rakkautta

Oonpa taas kirjottanu useesti ja sillee. Viikolla ei vaan yksinkertasesti tapahu mitään ! Paitsi no, konva joka loppuenlopuks peruttiin seki sen kouluun murron takia. Ei siinä mitään, onhan se kivaa et jotain välillä tapahtuu mut loppuenlopuks siitä ei sitte seurannu mitään hyvää kenenkään kannalta :p onneks se konva on sit ens viikolla !

Tuntuu oikeesti et nykyään elän vaan viikonloppujen takia ! Viikot on aina ihan kuolleita ja en ikinä tee mitään kunnollista, ens viikkoki täynnä kokeita joihin en ehi tai jaksa lukea.

Tällä viikolla muuten löysin meidän kaapista mun uuden rakkauden, Samsung SF-250 -filmikameran ! Rakastan vanhoja kameroita ja haluaisin niiiiin polaroidin, mut tollanen filmikameraki on tarpeeks ihana :D Kävin eilen Triominissä hakemassa siihen filmiä, harmi et ne rullat on noin pieniä ! Pitää valita tarkkaan mitä kuvaa :d

Väsyttää ihan sairaasti, katottiin eilen Akin kaa Grave Encounters joka oli kyllä aika paska :D Menin nukkumaa joskus kahelta ja nousin ylös ihan liian aikasin.
Tänään (kunhan saadaan kyyti...) olis sitte poikamiespäivät Annilla feat timppa ! Alotettiin tää meiän perinne viime vuonna, nyt pidetään ne tosin kolme viikkoa myöhässä mut anyways :D Vallataan talo ja tehään kaikkea vammasta viikonloppu :) Yritän nyt vielä suostutella noi kaks kirkkoon sunnuntaiks, pakko saada niitä riparimerkintöjä jostain ! 
Teen kunnollista postausta sit PMP'n jälkeen ku tää oli nyt tämmöne turhaa selitystä täynnä :D

2 comments

  1. Replies
    1. viime viikonloppuna ylä- ja ala-asteelle murtauduttii, yläasteelle kirjotettii jotai paskaa mailiksesta ja hajotettii paikkoja, ala-asteella meni muutama ikkuna ja sellast :D

      Delete