your hand fits in mine like it's made for me"You'll never love yourself half as much as I love you"

One Directionin uusi biisi - herranjumala rakastan tota ! Noi lyriikat on niin sulaa täydellisyyttä. Rakastan.

Perjantain suunnitelmat kusi joten vietin sen illan vaan konella puhumassa poroista ja jouluvaloista ja mietin mitä helvettiä teen täällä ku ne yhet on Kyproksella lämpimässä.

Viikonloput on ihania ku ei tarvi meikata ! Lauantaina yritin olla hyvä oppilas ja lukea kemiankokeeseen. En ilmeisesti oo sellanen ihminen joka osaa tehä kahta asiaa yhtä aikaa, luin kemiaa ja yritin siinä samalla keittää kahvia ja vähän ajan päästä se kahvinkeitin alko pitää vähän outoa ääntä. Menin kattomaan ja tajusin et olin yrittäny keittää kahvia ilman vettä ja se kahvinkeitin yski ihan tuskissaan D: se koe meni loppuenlopuks toivottavasti ihan hyvin vaikken kyllä vieläkään tajua mitään niistä kaavoista :D Loppupäivän sit vaan chillailin kotona ja kävin kuvaamassa jotain ulkona, siellä tosin oli vähän kylmä pelkässä pyjamassa ja pakkasta oli sellaset 10 astetta... Ja äiti toi mulle ruokaa Rollsista + se oli törmänny Cheekkiin ja napannu mulle nimmarin :) Illalla sit Aki tuli käymään, katottiin Shutter :)
Sunnuntaina vaan lisää ja lisää kokeisiinlukua. Onneks meillä oli halloweenin kunniaks leffailta timosella ft Anni, Aleksi ja Pasi :) katottiin The Awakening ja The Woman In Black. Timpan leipomat muffinsit oli supersöpöjä ! Otettiin läpällä kaikkia vammakuvia ja dissattiin ihmisiä + yritettiin manipuloida Pasi ostamaan punaset pillifarkut vähän huonolla menestyksellä :D Aateltiin kyllä mennä niiden kaa vielä tässä joskus shoppailemaan ja pakottaa se ostamaan sellaset ! 

perusaleksi :DDDDD
louis
nauran edellee meiän tenuilmeille XD <3
heruheru
toi sohva on ihan liian pieni meille kaikille.

Tänään taas koulussa peruspäivä, menis nyt vaan viikko äkkiä ni pääsisin viikonloppuna Äänekoskelle ! (:

27 lukijaa, tack så mycket ! (oikeesti en osaa ruotsia..........)

3 comments