there are no rules to this thing

Mikä tää järkyttävä univaje on. oikeesti. Oon nukkunu ihan helvetin vähä, toisaalta olo on tosi fresh ku en oo meikannu viikkoon ja oon ollu niin paljo ulkona :)
Päätettiin sit jättää se Äänekoskelle lähtö tiistaihin ja noustiin taas ehkä 6 tunnin nukkumisen jälkeen ylös ja lähettiin linkillä yheksältä aamulla.

Jennasta ei tosiaan kauheesti naamakuvia täällä näy, se ei oo erityisemmin mikään linssilude toisinku minä ja suostuu kuvattavaks suunnilleen yhtä mieluusti ku silmään ammuttu karhu :)

Oon oikeesti vaan syöny, syöny ja syöny tällä lomalla. Tehtiin tiistaina omenapiirakkaa, lauantaina suklaakeksejä ja banaanijäädykettä. Ja oon mässänny kaikkea muutaki koko loman :D


Keskiviikkona lähettiin jo kymmeneltä Jyväskylään ja pyörittiin siellä viiteen asti. Rahaa mulla oli ehkä muutama kymppi mukana ja olihan siellä kaikkea ihanaa ku Jyväskylä on kuitenki sen verran iso kaupunki ja paljo kauppoja mut oli pakko vaan säästää ja olla ostamatta :< Mulla ei ois tosiaankaan ollu varaa ostaa mitään mut ostinpa nyt kuitenki farkut ja t-paidan. Juostiin sateessa pitkin keskustaa varmaan seittemän tuntia, jep näytin tosi ihanalta, juotiin cappuccinot Arnoldsilla ja mussutettiin jotain roskaa mäkkärissä. Illalla mentiin vielä kattomaan Jennan kummien kiinalaista adoptiolasta ja käytiin moikkaamassa Lottaa (iskän eksä, Jennan siskon kummitäti, it's a long story) ja sellasta.

t-paita ✗ JIM&JILL  -  nautitte varmasti puhkipalaneesta ikkunasta.
farkut  GINA TRICOT  -  toivottavasti tyksitte meidän keittiön lattiasta<3 parempaa kuvaa joskus

Torstaina mentiin tsekkaamaan Laukaan uudistettu kylpylä Peurunka ! En tosiaan tykkää yhtään uimisesta tai vedestä mut se oli kyllä yllättävän jees paikka :) Lukuunottamatta kaikkia vanhoja ja rasittavia, keski-iän ohittaneita selluliittiperseitä ja rasittavia lapsia ♥ Illemmalla mentiin taas Lotalle kattomaan telkkaria ja lagaamaan ja tultiin loppuillasta takas Jennalle. Tehtiin pirtelöä, sotkettiin kasvonaamioilla, soiteltiin kitaraa ja laulettiin, kunnon keskiyön jammailut :D oikeesti en itseasiassa osaa soittaa kitaraa yhtään sen enempää ku harppua tai selloa mut Jenna on meistä se professional guitarist :)

nauttikaa salaman raiskaamista lasersilmistä.
TOIVOTTAVASTI TYKKÄÄTTE TÄSTÄ TENUPOSESTA XXDXDXDXD oli pakko sry
Perjantaina oli sellanen lagituspäivä, nukuttiin kerranki tarpeeks ja lähettiin joskus siinä puolen päivän aikaan Lotalle, siellä tosin ei ollu ketään muita kotona ku Lotan kissa Vili. Oli varmaan melkeen ainut päivä ku ei satanu ni mentiin sitte Vilin kans ulos ja kuvattiin sitä ja kaikkea mahollista siellä varmaan monta tuntia, oli kyllä pirun kylmä mut ei se mitään haitannu :) ! Illalla haettiin vielä Äänekosken ihanasta kiinalaisesta ravintolasta ruokaa ja vuokrattiin pari leffaa. Se ruoka on ihan taivaallista ! Yöllä sit katottiin 11-11-11 ja Benjamin Buttonin Uskomaton Elämä. Molemmat oli yllättävän hyviä leffoja mut toi Benjamin Buttonista kertova leffa oli varmaan paras minkä oon ikinä nähny, suosittelen ehdottomasti ! :)

c jenski
c jenski
c jenski + TIIÄN ET OON TOSI PROFESSIONAL XD jes syön kameraa
c jenski
c jenski
c jenski
jenna oon pahoillani tästä ! mut oli pakko :)

Lauantaina päätettiin olla mukareippaita ja lähettiin Saarijärvelle Julmille lammille (never heard?) kuvaamaan. Sen koulun metsäpäivän jälkeen vannoin etten ikinä, IKINÄ enää mee lähellekkään metsää mut oho, löysin sitte itteni talsimasta helvetin juurakkoisia ja kivisiä rinteitä keskellä ryteikköä. vapaaehtosesti. Oli loppuenlopuks ihan hauskaa, otettiin sairaasti kuvia mut mulla se aika meni lähinnä valotusaikojen kans sähläämiseen. Pelkäsin koko ajan et kaadun naamalleni niissä rinteissä ja mun kamera hajoaa (eipä ois eka kerta) ku siellä oli ihan helvetin liukasta :D Oli kyllä ihan jees reissu ! Illalla tehtiin taas kaikkea mässyä ja katottiin Pirates Of The Caribbean kolmonen :)

c jenna
c jenna
c jenskipenski :)
joku onneton sielu oli jättäny puumerkkinsä tonne.
JENNAN RÄPYLÄ ON KAUNIS :DDDDDD

Tulin vasta kotiin, linja-automatka oli ihan tuskaa<3 Se tie on välillä ihan järkyttävää serpentiiniä ja oon aina siellä sillee hyi vittu oksennanko vai enkö. Pääsin sentään elävänä kotiin ja täällä mua ootti koulukuvat. Yksityiskuva meni taas ihan päin vittua, en jaksa ymmärtää miksei ne ikinä onnistu ! Luokkakuva onnistu ees jotenki paremmin ku viimevuonna. Rupesin nyt vielä siirtämään kuvia koneelle, kamerasta loppu akku kesken ja ne kuvat siirty kolmesti ja ne on ihan missä sattuun. Nyt ei oikeen jaksais tätä roskaa mut pakko kai se on :D Nää kuvat nyt on mitä on, en todellakaan jaksa rueta muokkaamaan mitään.

kattokaa kui HEL_VETIN hyvä piirtämään Jenna on !

tän postauksen tekeminen oli yhtä tuskaa, siitä voidaan kiittää kameraa ja konetta<3 oot ansainnu keksin jos luit :) jahei 23 lukijaa, kiitoskiitoskiitos !!

nyt meen ansaitusti kattomaan telkkaria, tsau ! :)

huomenna taas kouluun. vittu.

No comments

Post a Comment