some nights, I stay up cashing in my bad luck

MULLA JA PARIS HILTONIN MIEHELLÄ ON SAMA SUKUNIMI, HOW COOL IS THAT.
Joo anyways oli tosi jees viikonloppu ! Lauantaina revittiin ittemme ylös liian lyhyiden yöunien jälkeen ja lähettiin Kokkolaan tuhlaamaan. Oon nyt ihan rahaton, mulla on oikeesti ehkä kakskymppiä :D Tulihan sitä kaikenlaista ostettuaki, pyörittiin keskustassa ja käytiin kaikki maholliset kaupat läpi ja käytiin Arnoldsilla mässäämässä :) olin ihan superilonen ku löysin takin ja kengät, vanha takki on jo vähän kuollu eikä mulla ollu kenkiä talveks, noissa converseissa jalkoihin ois iskeny kuolio ja ne ois varmaan vaan jäätyny irti :D sit ostelin jotain perus vaatteita ja tällästä.

Törmättiin Juuliaan, Anniinaan ja Veeraan, oli tosi kiva nähä Juuliaa pitkästä aikaa ! :) Mentiin niiden kans Anttilaan kattomaan Torsten Borgia joka oli siellä laulamassa ja jakamassa nimmareita. En kyllä erityisemmin tykkää siitä mut tulipahan seki nähtyä :) Hyvin se kyllä laulaa !

Illalla katottiin viimein se Hohto ja vuoden 1984 alkuperänen versio A Nightmare On Elm Streetistä :) molemmat oli tosi jees, Hohto oli vaan vähä outo ja tykkäsin kyl enemmän siitä uudesta versiosta Elmistä. Suosittelen anyway ! :)

takki ✗ H&M 
huppari  H&M
vyö ✗ H&M  -  kengät ✗ CLICK
straightening balm ✗ THE BODY SHOP  -  meikkivoide ✗ ANTTILA  -  puuteri ✗ ANTTILA
villatakki ✗ JIM&JILL
pyjamahousut  CITY-MARKET  -  legginsit ✗ H&M
tossut  H&M
Tänään herättiin taas ihan liian aikasin, juotiin teetä ja lähettiin viiperille. Perus meikitön en-jaksa-laittautua -päivä, mut mikäs siellä ku ei kukaan oo näkemässä :) Toukka Tuukka ja muut oli häippässy Pyhäsalmeen joten saatiin kerranki omia telkkari, kone ja pleikkari itellemme. Suurin osa päivästä lähinnä katottiin telkkaria ja oltiin koneella, ilta meni GTA'n ja nintendon pelaamiseen. Velipoikkee, Jessica ja Luka tuli käymään, oon surkee täti ku oon niin laiska lähtemään mihinkään ni en koskaan nää Lukaa :D Sekoiltiin jotain Sodastreamin kans ja onnistuttiin sotkemaan koko keittiö hiilihappoveteen ja sitä kuivatessa tuhottiin keittiöpaperirulla :D Päätettiin sitte vielä lähteä käymään mummulla ja otettiin Tuukan pyörä lainaan, oli ihan pimeetä ja aattelin että ei hemmetti jos astun johonki ojaan ja katkasen jalkani :D se pyörä ei ollu ihan maailman paras idea ku se oli sellanen 5-vuotiaan pikkupyörä....


Se Ruotsinreissu tais nyt peruuntua eli jään sitte vaa tänne Suomeen loppulomaks :D mut pääsen sentään pois Kaustiselta huomenna, loppuviikon oonki sitte Äänekoskella pitkästä aikaa ! :) en varmaan pysty sillon postaamaan eli seuraava postaus tulee varmaan joskus viikon päästä... jes oon tosi aktiivinen. 

Pyydän anteeks kuvaoksennusta, tänään tuli vaihteeks vähän kuvattua :D Jahei 18 lukijaa, kiiitos ! Saat banaanin jos liityt lukijaks ;);) 
5 points to Slytherin sulle jos jaksoit taas lukea, hyvää lomaviikkoa kaikille (: !

2 comments

  1. Aivan super ihana toi takki mikä on hm:ltä!:) Oliko kallis ja oliko muita värejä? rakastuin♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos, itekki tykkään! :) se oli jotain viiskymppiä. niitä oli harmaita, ruskeita ja mustia ton lisäks (:

      Delete