let it snow

Tää postaustahti on taas ihan huima tiiäntiiän mut loman jälkeen on ollu vaan joku lagitus päällä enkä oo saanu tehtyä mitään koko viikkona :D kouluun, koulusta kotiin, koneelle. Siinä mun päivärytmi.

Kaikki on ihan fiiliksissä tosta eilisen lumisateesta ja feisbuukin etusivu on ihan täynnä jotain lumipäivityksiä :D ite en ees nähny eilen ikkunasta ulos ku sitä lunta alko sataa ! Tuntuu et oon ainut joka vaan toivois et se sulais äkkiä pois, taisiis tuohan lumi eloa tähä harmauteen mut se on kylmää ja märkää ja sitä on joka paikassa :< tänäänki on satanu lunta melkeen koko päivän !

Meillä oli eilen harkat ja sain vasta sillon kuulla et meillä on tänään esitys jossain vanhainkodilla, olin ihan että mitääääh. Pitäis ilmeisesti rueta seuraamaan noita ryhmän tapahtumia pikkusen tarkemmin :D Oli siinä sentään se hyvä puoli et päästiin koulusta pari tuntia muita aikasemmin ! Lähettiin raahautumaan vanhainkodille, feilattiin tanssit ja tulin timosen kyydillä kotiin. Ihan jees ku en ois todellakaan jaksanu istua koulussa enää tuntiakaa :D
Oon taas ihan jäässä niinku aina, makaan horkassa peiton alla ja toivon ettei mun tarvis koskaan nousta täältä<3 paitsi viimeistään sillon ku alan tosissaan kuolla nälkään, koulun ruoka nyt on mitä on ja oon tosi nirso. Nyt mun pelastuksena toimii kinder-patukat, ne on niin awwsöpöjä ja pieniä ja oon syöny niitä ihan liikaa :c
Viikonloppuna vietän varmaan laatuaikaa kemiankirjan kans, meillä on koe maanantaina ja en tajua mitään :) Tänään aattelin vielä chillata, suunnilleen kaikki muut on menossa Taiteiden yöhön ja mä vaan valun täällä ympäriinsä ja illalla sit joku leffa med Aki (:

oli pakko laittaa tää ku meiän kissa on tässä vaan niin käsittämättömän ruma :DDDDDD

Jahei 25 lukijaa ! kiitoskiitos 
Nyt meen pelastamaan itteni nälkäkuolemalta, tsau!

4 comments

 1. Eihän toi kissa oo ruma vaan aivan älyttömän söpö :DD aw.. ihana väritys tossa turkissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. on se tossa kuvassa vähän ruma :DDDDDD haha kiitos !

   Delete
 2. Näitä vanahempia postauksia selaillesa huomaa, että oot kehittyny bloggailussa huimasti. :3

  ReplyDelete